Πέμπτη, Ιανουάριος 24

Ανδρέας Μπάρκουλης: Στα χνάρια του πατέρα του ο 17χρονος γιος του, Νίκος! Πού θα συμμετάσχει;

Περήφανη η μητέρα του για τον γιο της!

Στα χνάρια του πατέρα του βαδίζει ο 17χρονος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος! Ο ίδιος άλλωστε όσο μεγαλώνει, μοιάζει ολοένα και στον τεράστιο ηθοποιό!

Όπως αναφέρει η Espresso και ο Αλκίνοος Μπουνιάς, θα είναι ένα από τα μοντέλα σε επίδειξη μόδας για άτομα με ειδικές ανάγκες, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου.

«Ο Νικόλας έχει νιώσει από μικρός τι σημαίνει να ζεις σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο, λόγω του πατέρα του και για αυτό είναι ευαισθητοποιημένος με τα άτομα με ειδικές ανάγκες», δήλωσε στην εφημερίδα η μητέρα του, Νίκου Μπάρκουλη, Μαίρη ενώ μαζί της συμφωνεί και ο Νίκος που αγαπούσε πολύ τον πατέρα του και τον φρόντιζε και ο ίδιος!

Ο Νίκος Μπάρκουλης έχει εκφράσει άλλωστε, από μικρός την επιθυμία να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά, αλλά η μητέρα του και ειδικά η νονά του, Άννα Φόνσου, τον συμβούλεψαν να τελειώσει πρώτα τις σπουδές του και στη συνέχεια να δώσει εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο.

«Όταν έρθει η ώρα, ας αποφασίσει τι θέλει ο ίδιος, αλλά όπως βλέπω τα πράγματα, δεν το αποφεύγουμε το ηθοποιηλίκι», συμπλήρωσε η Μαίρη Μπάρκουλη.

Διαβάστε περισσότερα