Παρασκευή, Μάρτιος 22

Αποκάλυψη Σεισμός για Αθηνά και Δώρο. «Δεν ξαναμπαίνουν στο Power of Love γιατί η Αθηνά είναι…»

Γιατί αποχώρησαν από το Power of Love ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου;Επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών, η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε ότι ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου έφυγαν από το Power of Love.Το ζευγάρι που ψηφίστηκε από τους τηλεθεατές ως το πιο αγαπημένο για την εβδομάδα που πέρασε, εγκατέλειψε το παιχνίδι ενώ είναι άγνωστο αν θα επιστρέψουν.

Η παραγωγή τους δίνει διορία μιας εβδομάδας για να ξαναμπούν στο σπίτι.Σύμφωνα με όσα λέει η Μαρία Μπακοδήμου στο τρέιλερ του Power of Love για το επεισόδιο της ερχόμενης Δευτέρας:«Θέλω να σας πω ότι ο Δώρος δεν είναι σήμερα εδώ, δεν είναι και η Αθηνά.

Για προσωπικούς λόγους δεν είναι εδώ. Η Αθηνά έχει δηλώσει ότι όταν δεν είναι εδώ ο Δώρος δεν έχει λόγο να είναι στο παιχνίδι.

Αν μέσα σε αυτή την εβδομάδα μέχρι την άλλη Δευτέρα, η Αθηνά και ο Δώρος δεν επιστρέψουν, φεύγουν από το παιχνίδι.

Ως γνωστών ο Δώρος ήταν πιεσμένος μετά τον καυγά με τον Σωκράτη και όπως φαίνεται δεν άντεξε και ξέσπασε. Η Αθηνά, πιστή όπως δηλώνει, τον ακολούθησε όπως του είχε υποσχεθεί. Φήμες βέβαια λένε ότι κάποιος άλλος είναι ο λόγος που αποχώρησε το ζευγάρι και είναι κάτι παραπάνω από προσωπικός. Ας κάνουμε λοιπόν λίγη υπομονή και μέσα στις επόμενες μέρες θα μάθουμε αν αυτές οι φήμες ευσταθούν ή όχι.

true.gr

Διαβάστε επίσης