Τετάρτη, Μάρτιος 27

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 10/06

ΚΡΙΟΣ

Η αλήθεια είναι πως δεν προτιμάς να ασχολείσαι με πρακτικά και οικονομικά θέματα αλλά κάποιες φορές και κάποιες ημέρες σαν τη σημερινή αναγκάζεσαι να το κάνεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και είναι μια ημέρα που θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς με διευθετήσεις και οικονομικούς διακανονισμούς. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημα σου ή ξαφνικές απώλειες. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να είσαι προσεκτικός/η καθώς δεν θα έχεις περιθώρια για λάθος συμφωνίες. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον χρόνο από τον Αιγόκερω το απόγευμα θα σου χαρίσει ρεαλιστική σκέψη που θα είναι βοηθητική για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου ζητήματα.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου μπορεί να απορήσει καθώς θα νιώσει πως η αντιμετώπιση σου προς εκείνον/η έχει αλλάξει αλλά αυτό μπορεί να λειτουργήσει θετικά για τη σχέση σας καθώς δεν θα γίνεται να νιώσει πως είσαι δεδομένος/η! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει λίγο «αλλοπρόσαλλα» αλλά θα εξελιχθεί ομαλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα στρέψει όλα τα φώτα επάνω σου με αποτέλεσμα να νιώσεις ακόμα και άβολα από την προσοχή που θα σου δείξουν οι άνθρωποι γύρω σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό δεν θα βοηθήσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς μπορεί να φέρει ανατροπές σε συνεργασίες ή προσωπικές σχέσεις. Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα είναι εξισορροπητικό και θα σε βοηθήσει να επαναφέρεις την ισορροπία στις σχέσεις σου που μπορεί να είχαν πληγεί από εντάσεις και καυγάδες το πρώτο μισό της ημέρας.

Σήμερα μπορεί να είσαι απότομος/η με τον/τη σύντροφό σου αλλά καλό θα ήταν να μην το κάνεις γιατί σίγουρα θα το μετανιώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία που θα ξεκινήσει ξαφνικά θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου και θα σε βάλει στη διαδικασία να τη μάθεις καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ανησυχίες και οι ανασφάλειες σου θα είναι σήμερα εδώ και θα σε κάνουν καχύποπτο/η με όλους ακόμα και με ανθρώπους της εμπιστοσύνης σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και η σύνοδος της με τον Ουρανό θα σου δημιουργήσει μία εσωτερική δυσφορία καθώς νιώθεις πως οι βαθύτερες σου ανάγκες δεν ταιριάζουν με την καθημερινότητα που έχεις επιλέξει. Οι σπασμωδικές αντιδράσεις θα είναι αποτέλεσμα αυτής της συνειδητοποίησης και μπορεί να πλήξουν τις σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σου. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τα θέματα που σε ενοχλούν στην πραγματική τους διάσταση και όχι σε μεγέθυνση.

Σήμερα θα έχεις κάποιες υποψίες για τον/τη σύντροφό σου οι οποίες μπορούν να φτάσουν στα όρια της υπερβολής και να δημιουργήσουν πρόβλημα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος άνθρωπος που έρχεται από το παρελθόν πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του μέσα στην ημέρα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σχέσεις με φίλους και ομοϊδεάτες σου θα έρθουν στο προσκήνιο καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να βρεθείς μαζί τους, να μάθεις νέα τους και να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και ευνοεί επαφές και εξόδους με φίλους ακόμα και συναδέλφους με την προϋπόθεση να υπάρχει κάτι κοινό μεταξύ σας. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό θα φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα που υποβόσκουν και μπορεί να γίνει αφορμή για να ακουστούν αλήθειες μεταξύ σας. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να επενδύσεις σε ανθρώπινες σχέσεις και να βάλεις γερά θεμέλια.

Σήμερα η ημέρα δεν θα είναι αρκετά ερωτική καθώς θα προτιμήσεις να δεις τους φίλους σου παρά τον/τη σύντροφό σου, όμως μπορείς κάλλιστα να διευθετήσεις το χρόνο σου ώστε να προλάβεις να τους δεις όλους! Αν είσαι ελεύθερος/η η εξομολόγηση ενός φίλου για τα συναισθήματά του θα σε εκπλήξει.

ΛΕΩΝ

Η δουλειά σου και οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις ζητούν την αμέριστη προσοχή σου με αποτέλεσμα με τη σειρά σου να νιώσεις πως υπάρχει γύρω σου μία αόρατη μέγγενη η οποία σε πιέζει. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και σου χαρίζει δυναμικότητα και πείσμα για να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να φέρει συγκρούσεις με άτομα της οικογένειας σου με αφορμή τη δουλειά σου ή το αντίθετο. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου υπενθυμίσει πως η υπομονή και η ψυχραιμία είναι αρετές και θα πρέπει να στραφείς σε αυτές τις δύο προκειμένου να περάσεις την ημέρα ανώδυνα και χωρίς εντάσεις.

Σήμερα μπορεί να είσαι στραμμένος/η στα επαγγελματικά σου σε τέτοιο σημείο που ο σύντροφός σου θα εξεγερθεί! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει αν έχεις την υπομονή για αυτό καθώς η ημέρα δεν θα ευνοήσει γρήγορες κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα σε βρίσκει να ψάχνεις τρόπους να βελτιώσεις τις γνώσεις σου και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες συλλέγοντας πληροφορίες από το διαδίκτυο, από κάποιο βιβλίο ή από τους γύρω σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό θα σου φέρει πληροφορίες και νέα τα οποία θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον καθώς δεν θα τα περιμένεις. Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να συζητήσεις και να διαπραγματευτείς με επιχειρήματα κάποιες από τις απόψεις σου με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου! Αυτό μπορεί να γίνει αφορμή για να συνειδητοποιήσεις πως έχεις παραπάνω κοινά από αυτά που νομίζεις με κάποιον άνθρωπο γύρω σου.

Σήμερα θα χρειαστεί να προσπαθήσεις για να μην εκνευριστείς με τον/τη σύντροφό σου καθώς οι διαφορετικές απόψεις δεν θα βοηθήσουν στην ηρεμία της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος/η τα αισθηματικά σου ζητήματα σίγουρα δεν θα σε αφήσουν να πλήξεις ούτε λεπτό!

ΖΥΓΟΣ

Ακόμα και μια μικρή αφορμή θα είναι ικανή ώστε να σε γυρίσει σε δυσάρεστες καταστάσεις που προσπαθείς να αφήσεις στο παρελθόν και αυτό θα σου χαλάσει έστω και προσωρινά τη διάθεση. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και σε προτρέπει να ασχοληθείς με τα βαθύτερα σου συναισθήματα και να σταματήσεις να τα αγνοείς. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό θα σου κρούσει τον κώδωνα σχετικά με συναισθηματικές και οικονομικές ανακατατάξεις τις οποίες ξέρεις πως πρέπει να γίνουν όμως δεν το αποφασίζεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το απόγευμα θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις ανθρώπους και καταστάσεις στη ζωή σου που εσύ θα επιλέξεις. Το μόνο που χρειάζεται να έχεις είναι όρεξη για ξεκαθαρίσματα.

Σήμερα είναι πιθανό να σου έρθουν στο μυαλό καταστάσεις που είχε προκαλέσει ο/η σύντροφος κάποια στιγμή στο παρελθόν αλλά μέχρι τώρα δεν έχεις καταφέρει να τη διαχειριστείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει τη στιγμή που κάποια άλλη μόλις θα έχει σταματήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο προσκήνιο μιας και επιθυμείς τη γνώμη των ανθρώπων που τις απαρτίζουν για οτιδήποτε και αν αποφασίσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό θα ταράξει τα ύδατα καθώς μπορεί να φέρει ξαφνικές γνωριμίες και ξαφνικές προτάσεις για συνεργασίες! Την ίδια στιγμή μπορεί να φέρει και ξαφνικούς καβγάδες αλλά και διακοπές σχέσεων και αυτό θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα διαχειριστείς τα γεγονότα. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε συγκρατήσει και θα μειώσει την επιθυμία σου να τα παρατήσεις όλα και να σηκωθείς να φύγεις!

Σήμερα θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά τα ζητήματα με τον/τη σύντροφό σου καθώς οι υπερβολές στις σκέψεις και στις πράξεις σου δεν θα σας κάνουν καλό. Αν είσαι ελεύθερος/η μην πάρεις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους σήμερα και δεν θα σε αφήσουν να βρεις χρόνο για αυτά που θέλεις να ασχοληθείς πραγματικά. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό θα φέρει στο μυαλό σου ανάγκες που έχεις και δεν έχεις το χρόνο να ασχοληθείς με αυτές και σε συνδυασμό με κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις θα σε εκνευρίσουν. Κάνε υπομονή καθώς το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να σκεφτείς πως πρέπει να δράσεις προκειμένου να μην παρατήσεις τις υποχρεώσεις σου ημιτελής. Σήμερα μπορείς να βρεις την ισορροπία αλλά χρειάζεται υπομονή και ένα σωστό ημερήσιο πλάνο.

Σήμερα αν μεταφέρεις τον εκνευρισμό που έχει προκληθεί στη δουλειά σου στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου τότε σίγουρα θα δημιουργηθεί ένταση μεταξύ σας και οι υπερβολές δεν θα λείψουν. Αν είσαι ελεύθερος/η προτίμησε να ξεκουραστείς καθώς η ένταση της ημέρας δεν θα βοηθήσει αισθηματικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ημέρα σου θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση καθώς νιώθεις ένα ευχάριστο αέρα ανανέωσης που θα σε παρακινήσει να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις δημιουργικός/η. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και η σύνοδος της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κεραυνοβόλους έρωτες και ιδέες σχετικές με κάποιο χόμπι σου, που αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα μπορούν να γίνουν μια νέα πηγή εσόδων. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα σε αφήσει να παρασυρθείς από πρόσκαιρα συναισθήματα και ιδέες που δεν είναι εύκολο να υλοποιηθούν και αυτό είναι κάτι το οποίο θα φέρει την ισορροπία μέσα σου!

Σήμερα χρειάζεται να βρεις να κάνεις κάτι με τον/τη σύντροφό σου το οποίο θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας διαφορετικά είναι πολύ πιθανόν να μην αποφύγετε τις εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η χρησιμοποίησε το συναίσθημα και τη λογική προκειμένου να καταλάβεις πράγματα για ένα αισθηματικό ζήτημα που σε απασχολεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να χάσεις λίγο τις ισορροπίες στο σπίτι σου καθώς μπορεί κάτι να ειπωθεί και να σε εκνευρίσει ή απλά να εκτονώσεις οτιδήποτε έχεις μαζέψει μέσα σου τον τελευταίο καιρό. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό θα φέρει στην επιφάνεια ανάγκες που είχες παραμελήσει και θα σε αναγκάσει να τις δεις με επιτακτικό τρόπο. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να δεις κάποιες ανησυχίες σου μέσα από ένα λογικό πρίσμα και αυτό θα είναι υπέρ σου καθώς αν της εκλογικεύσεις θα δεις κατά πόσο αξίζουν να υφίστανται.

Σήμερα μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να ξεσπάσεις στον/τη σύντροφό σου και να μην μπορέσεις να συγκρατηθείς για αυτό προτίμησε να τον/ην δεις το δεύτερο μισό της ημέρας καθώς όσο περνάει η μέρα αυτή ανάγκη θα ξεθυμαίνει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί αργά αλλά σταθερά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση σου θα είναι άκρως επικοινωνιακή σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα φροντίσει για αυτό. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να περάσεις την ημέρα σου με συγγενείς και γνωστούς και να συζητήσετε για οτιδήποτε σηκώνει κουβέντα! Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να σε κάνει επαναστάτη/στρια ακόμα και χωρίς αιτία με αποτέλεσμα να πεις και μια κουβέντα παραπάνω στους γύρω σου! Το απόγευμα θα είσαι περισσότερο συγκρατημένος/η και με τις πράξεις και με τις λέξεις καθώς το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να φιλτράρεις αυτά που θέλεις να πεις πριν τα πεις και δημιουργήσεις θέματα!

Σήμερα το ταίρι σου θα σου μεταφέρει νέα από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας τα οποία αν μη τι άλλο θα σε εκπλήξουν και μπορεί να γίνουν η αφορμή για να υπάρξει και κάποια διαφωνία μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που έχεις κάνει μέσα από το περιβάλλον σου θα κάνει τη διαφορά, αλλά θα πρέπει να προσέξεις καθώς μπορεί να φανείς λίγο απότομος/η μαζί της!

Διαβάστε επίσης