Σάββατο, Φεβρουάριος 16

Θλίψη και οδύνη για τον άτυχο Ζαχαρία… Τα δύο μοιραία λάθη του πατέρα

Άλλη μια ασύλληπτη τραγωδία στην άσφλατο συγκλονίζει από το πρωί όλοκληρη την Κύπρο.

Ώρα 6 και 40 το πρωί…

O θάνατος έστησε καρτέρι στον 38χρονο Ζαχαρία Ευριπίδου από τη Λεμεσό, σύζυγο και πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, ο οποίος έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Το νέο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών, είναι η πέμπτη τραγωδία σε μόλις 24 ώρες στη Κύπρο.

Τα μοιράια λάθη του πατέρα, του στοίχισαν τη ζωή αφού δεν έφερε ζώνη ασφαλείας με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί στην άσφαλτο και να ξεψυχήσει λίγα μέτρα μακριά από τα δύο του παιδιά. Επίσης σύμφωνα με την Αστυνομία είχε ανεπτυγμένη ταχύτητα, γεγονός που αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα για την τρελή πορεία του οχήματος του.

Το όχημα του 38χρονου στο οποίο επέβαιναν τα δύο ανήλικα παιδιά του, ένα αγοράκι 6 ετών και ένα κοριτσάκι 9 ετών, συγκρούστηκε στο καθρεφτάκι με δεύτερο όχημα και στη συνέχεια ανατράπηκε αλεπάλληλες φορές.

Στο σημείο κλήθηκε τόσο η Αστυνομία όσο και ασθενοφόρο για μεταφορά των τριών προσώπων στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Όταν τα τρία πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε από επί καθήκοντι ιατρό ο θάνατος του 38χρονου πατέρα, ενώ το 6χρονο αγοράκι μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο για νοσηλεία.

Όσον αφορά τα δυο ανήλικα παιδιά τραυματίστηκαν ελαφρώς και μεταφέρθηκαν στο Μακάριο Νοσοκομείο για εξετάσεις, με την κατάσταση της υγείας τους να μην εμπνέει ανησυχία. Και τα δύο παιδιά που κάθονταν στο πίσω μέρος του οχήματος έφεραν τις ζώνες ασφαλείας τους.

reporter.com.cy

Διαβάστε περισσότερα