Σάββατο, Φεβρουάριος 16

Τραγωδία στην Παλλώδια: Ξεψύχησε μπροστά στα παιδιά του ο Ζαχαρίας – Η έκκληση της Αστυνομίας

0 38χρονος Ζαχαρίας Ευριπίδου είναι το νέο θύμα της ασφάλτου.

Ήταν γύρω στις 6:40 όταν ο 38χρονος οδηγούσε το όχημά του στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών, στο ύψος της κοινότητας Παλλώδιας. Στο όχημα βρίσκονταν και τα δύο του παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, ηλικίας 9 και 8 ετών αντίστοιχα. Το όχημα του 38χρονου συγκρούστηκε ελαφρά με διερχόμενο όχημα και συγκεκριμένα χτύπησαν τα καθρεφτάκια των δύο οχημάτων. Ο 38χρονος φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα την ανατροπή του αυτοκινήτου και τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Μικρογραφία

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε μετά τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Το κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του. Το 8χρονο αγοράκι, φαίνεται να έχει κάποιους τραυματισμούς και να μεταφέρθηκε στο Μακάριο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 38χρονος φαίνεται να οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα και να μην φορούσε ζώνη ασφαλείας, ωστόσο τα δύο παιδάκια έφεραν ζώνες ασφαλείας.

Η Αστυνομία εξετάζει τα ακριβή αίτια της νέας θανατηφόρας σύγκρουσης.

Μικρογραφία

«Η ζώνη σώζει ζωές. Βάζουμε στα παιδιά μας αλλά εμείς βιολί μας… Επανειλημμένα το έχουμε τονίσει ότι η ζώνη σώζει ζωές, γι’ αυτό γίνονται εκστρατείες. Ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει. Πληρώνει το πρόστιμο και πάλι μπορεί να μην την φορεί. Η ζώνη ασφαλείας σώζει ζωές.», ανέφερε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Παπαηλία σε δηλώσεις του.

Η έκκληση της Αστυνομίας

Έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρχές απεύθυνε η Αστυνομία, ενώ ζήτησε και από οδηγό που φαίνεται να σταμάτησε να βοηθήσει να επικοινωνήσει.

«Να κάνω μία έκκληση παρακαλώ προς όλους. Οποιοσδήποτε γνωρίζει για το δυστύχημα να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λεμεσού με το τηλέφωνο 25805252 ή τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό γιατί κατά την ώρα της σύγκρουσης, φαίνεται ότι κάποιο αυτοκίνητο διπλοκάμπινο αυτοκίνητο, χρώματος άσπρου σταμάτησε εδώ στη σκηνή και ακολούθως αποχώρησε. Η παράκληση μας είναι αυτός ο οδηγός να επικοινωνήσει μαζί μας ή οποιοσδήποτε άλλος έχει κάποια γνώση για το δυστύχημα. Να τονίσω ότι ο οδηγός φαίνεται να σταμάτησε να βοηθήσει, δεν έχει εμπλοκή με το δυστύχημα. Σταμάτησε να βοηθήσει.»

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΛΩΔΙΑ

alphanews.live

Διαβάστε περισσότερα