Σάββατο, Ιούλιος 20

Γιώργος Μαυρίδης: Η παρουσίαση του Nomads και οι τυπικές σχέσεις με τον Σάκη Τανιμανίδη!

Ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί στις 10» με τους Νίκο Αναδιώτη και Νικολέτα Ράλλη.

Η αλήθεια είναι πως είχαμε καιρό να τον δούμε σε live τηλεοπτική συνέντευξη, μιας και δεν πήγε τελικά καλεσμένος της Φαίης Σκορδά μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Nomads.

Δείτε το video με τον Νίκο Αναδιώτη να τον καλεί στο τηλέφωνο, πριν την σημερινή εκπομπή:

Μεταξύ άλλων, μίλησε για το reality NOMADS και την ενδεχόμενη παρουσίασή του από τον ίδιο: «Δεν έχει βρεθεί ακόμη ο παρουσιαστής, αλλά ίσως θα τo παρουσίαζα… Μου είχε γίνει παλαιότερα μια συζήτηση για το NOMADS γιατί κάποια πράγματα τα ξέρουμε μήνες πριν. Δεν απάντησα «Ναι», αλλά δεν ξέρω μπορεί και να το έκανα…».

Δείτε παρακάτω περισσότερες δηλώσεις του:

Μάλιστα, η Νικολέτα Ράλλη δεν δίστασε να ρωτήσει ακόμη και για τις σχέσεις του με τον πρώην συνεργάτη του Σάκη Τανιμανίδη, καθώς έχουν ακουστεί διάφορα κατά καιρούς για την μεταξύ τους σχέση, με πολλούς να μιλούν για μία πρώην φιλική σχέση που κατέληξε σε διαπληκτισμό κυρίως λόγω των επαγγελματικών τους. Ο ίδιος ο Γιώργος είπε σχετικά: «Καταρχήν ποιος είπε ότι δεν μιλάω; Οι σχέσεις μας σήμερα μια χαρά είναι. » Ενώ όταν ρωτήθηκε αν έχουν επαφή απάντησε: «Τυπική. Το έχω πει πολλές φορές ότι εντάξει δεν μπορούμε να είμαστε και όλοι μαζί. Ο άνθρωπος παντρεύεται, θα κάνει και οικογένεια, να είναι καλά.»

Δείτε όλη την συνέντευξη παρακάτω.

Διαβάστε επίσης