Σάββατο, Ιούλιος 20

Αργυρούπολη: Το κρυφό ημερολόγιο του Νικόλα θα αποκαλύψει τα μυστικά του! Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας!

Το κρυφό ημερολόγιο που κρατούσε τους τελευταίους μήνες ο Νικόλας Φ. αλλά και το προφίλ του στο facebook ίσως αποκαλύψουν τι ακριβώς υπέμενε από τους «φίλους» και τους συμμαθητές του, οι οποίοι ανάγκασαν με το ανελέητο bullying το 14χρονο αγόρι να βάλει τέλος στη ζωή του.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφλάλειας, που ερεύνησαν με προσοχή του υπνοδωμάτιο του ανήλικου αυτόχειρα,ανακάλυψαν το ημερολόγιο, το οποίο φαίνεται πως είχε αρχίσει να γράφει τους τελευταίους τρεις μήνες το άτυχο παιδί και το κάνουν φύλλο και φτερό με πολλή προσοχή σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Μια από τις φράσεις που ξεχώρισαν και προσπαθούν να εξακριβώσουν το νόημα της έλεγε: «Πέρασα ωραία, αλλά η κοινωνία δεν είναι ωραία».

Στο μικροσκόπιο της έρευνας έχουν μπει και οι αναρτήσεις του Νικόλα στο facebook, καθώς ορισμένες από αυτές δείχνουν την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Σε μια από αυτές, ο 14χρονος, άφηνε να εννοηθεί ότι κάποιος ή κάποιοι τον πρόδωσαν γράφοντας: «Ορισμένες φορές το να προσφέρεις σε κάποιον μια δεύτερη ευκαιρία είναι σαν να δίνεις μια επιπλέον σφαίρα για το όπλο τους, σε αυτούς που αστόχησαν την πρώτη φορά»!

Η συγκεκριμένη αναφορά δείχνει πως το παιδί είχε προσπαθήσει να συγχωρήσει αυτούς που έκαναν τη ζωή του εφιάλτη. Όμως, φαίνεται ότι παρά την καλή του θέληση το μαρτύριο του συνεχιζόταν.

Διαβάστε επίσης