Σάββατο, Ιούλιος 20

«Ο κόσμος που ξέρει τον Άνθιμο…»- Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Νεφέλης μετά τον άγριο καβγά! (βίντεο)

Τι είπε η πρώην σύντροφός του;
«Δεν υπάρχει καμία παρανόηση! Ο κόσμος που ξέρει τον Άνθιμο θα καταλάβει!»ανέφερε η Μαρία – Νεφέλη Γαζή στο Star έξω από το αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, όπου βρέθηκε μαζί με τον Ανθιμο Ανανιάδη και τον τριών μηνών γιο τους μετά από καυγά που είχαν μεταξύ τους.

Το ζευγάρι έφτασε στο αστυνομικό τμήμα λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι.

Τελικά αλληλομηνύθηκαν με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και έπειτα από προφορική εντολή του εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η δικογραφία θα μεταφερθεί στην Εισαγγελία όπου εκεί πλέον θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις.

Στην καφετέρια δίπλα ακριβώς από το αστυνομικό τμήμα ήταν οι γονείς της Μαρίας – Νεφέλης όπου φρόντιζαν τον μικρό Τιμόθεο αλλά και η θεία της 19χρονης.

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε και η μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη, Εύη Καραγιάννη, που προσπάθησε να μιλήσει στην καφετέρια με τους γονείς της Μαρίας Νεφέλης.

Μάλιστα, όση ώρα συζητούσαν, ζητούσαν από τη μητέρα της Μαρίας – Νεφέλης να κρατήσει στην αγκαλιά το εγγονάκι της. Μέσα στο τεταμένο κλίμα, πάνω και κάτω από το αστυνομικό τμήμα, βγήκε βιαστικός και αμίλητος ο Άνθιμος Ανανιάδης κρατώντας τον σκύλο του.

Πάντως, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τον Κώστα Βουτσά, ο ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι τον επισκέφθηκε στο σπίτι του μαζί με το μωρό πριν από τέσσερις ημέρες και οι δυο τους έδειχναν αγαπημένοι.

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης