Τετάρτη, Ιούνιος 19

Η αποκάλυψη της Άννας Λορένη για χοντρούς καυγάδες πίσω από τις κάμερες! Κάποιοι πιάστηκαν στα χέρια!

Της την έπεσαν για την αλβανική καταγωγή της, μπήκε στο παιχνίδι από.. σπόντα αφού πρώτα είχε δηλώσει συμμετοχή στο Survivor!

Αυτή είναι η Άννα Λορένη η οποία μίλησε για όλα στο περιοδικό YOU! Για αλλού ξεκίνησε και τελικά κατέληξε στο Power of Love!

«Είχε κάνει αίτηση μια φίλη μου να πάω στο “My Style Rocks”, εγώ της είχα κάνει για το “Survivor”. Βρήκαν τα στοιχεία μου ενώ είχα έρθει διακοπές στην Ελλάδα, και μου είπαν από την παραγωγή για το “Power of Love”. Χωρίς να ξέρω το concept, μόλις άκουσα αυτές τις δύο λέξεις δέχτηκα κατευθείαν. Πιθανόν βέβαια έπαιξε ρόλο και η ανάγκη που είχα για να επιστρέψω στην Ελλάδα», είπε η πρώην παίκτρια του Power of Love!

Κόντρες και καβγάδες μεταξύ των κοριτσιών, δεν υπήρξαν μόνο μικροπαρεξήγησεις όπως λέει, αλλά μεταξύ των αγοριών τα πράγματα ήταν διαφορετικά… «Νομίζω ότι εσείς είδατε το 10% από το reality, γιατί πίσω από τις κάμερες γίνονταν χοντροί καβγάδες και κάποιοι πιάστηκαν στα χέρια…».

Η Άννα Λορένη όμως έχει δεχτεί και bullying λόγω της αλβανικής της καταγωγής. «Δεχόμουν bullying κάθε φορά που πήγαινε να γίνει στη ζωή μου κάτι σοβαρό και μεγάλο, υπήρχαν κάποιοι που αντιδρούσαν, ακόμα κι όταν τραγουδούσα. Θεωρούσα λοιπόν ότι είναι τόσο μηδαμινά όλα αυτά, που λογικά θα έπρεπε να μη γίνονται πια. Από τη στιγμή που ζω σε μια χώρα τόσα χρόνια, πίστευα ότι θα είχαν τελειώσει αυτές οι προκαταλήψεις, αλλά έκανα λάθος.

Στο εξωτερικό δεν ασχολούνται καθόλου με την καταγωγή κανενός. Ειλικρινά χαίρομαι που ήμουν παράδειγμα για κάποια κορίτσια μικρά που με έβλεπαν να αντιμετωπίζω τον ρατσισμό και τα σχόλια με χιούμορ», είπε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του POL!

 

Διαβάστε επίσης