Παρασκευή, Απρίλιος 19

Ποιοι είναι οι Κύπριοι του … ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ;

Η πρώτη Κυπριακή ομάδα του καλοκαιριού παιχνιδιού ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ, κάνει πρεμιέρα στο ΣΙΓΜΑ 24/7 στις 19:00. Εμείς, βρεθήκαμε στην … θαλασσινή «αρένα» στον Άγιο Κοσμά και σας συστήνουμε τους παίκτες

Νάταλι Κάτερ: Η πανέμορφη χορεύτρια έγινε γνωστή, εκτός από το ταλέντο της, και για τη σχέση της με τον Δώρο Παναγίδη και με τον Κώστα Σόμμερ με τον οποίο μάλιστα διατηρούν μια υπέροχη φιλική σχέση. Φημολογείται δε, ότι διατηρεί σχέση με τον ράπερ Μπο.

Image may contain: Natalie Kader

Ελένη Ευρυπίδου: Η personal trainer και kick boxer, Ελένη Ευρυπίδου, βρίσκεται αυτές τις μέρες, μετά το πέρας των γυρισμάτων, στις Σπέτσες και κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η Ελένη είναι influencer με μεγάλη απήχηση στο inastagram.

Image may contain: 1 person, standing

Χάρης Χαραλάμπους: Οι φίλοι του και όχι μόνο τον φωνάζουν Βόα από το σχολείο, είναι ιδιοκτήτης και δάσκαλος σχολής εκμάθησης πολεμικών τεχνών. Ο Χάρης είναι τολμηρός, δυναμικός και λίγο περισσότερο εκρηκτικός από ότι πρέπει.

Image may contain: one or more people, people standing, ocean, sky, shorts, outdoor, water and nature

Θεραπής Κωνσταντίνου: Η ψυχή της ομάδας. Ένας δυναμικός … μπαρμπέρης που ξέρει από στρατηγική και την τέχνη της επίθεση. Άλλωστε, υπήρξε λοκατζής.

Image may contain: 1 person, standing, shorts, ocean, child, beach, outdoor, water and nature
Γιώργος Μήττας: Είναι επιχειρηματίας και λάτρης του μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αποτελεί την ήρεμη δύναμη για την κυπριακή ομάδα. Διακριτικός, σιωπηλός αλλά ετοιμοπόλεμος.

Image may contain: 1 person, sitting and beard

Μιχαέλα Θεοδώρου: Η Μιχαέλα έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της, δύο φορές μάλιστα, στο The Voice. Είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια, μεσογειακή γυναίκα και πάντα χαμογελαστή.

Image may contain: one or more people, sky, ocean, mountain and outdoor

Image may contain: 6 people, people smiling, people standing, shoes, sky and outdoor

Διαβάστε επίσης