Δευτέρα, Μάιος 27

H Γωγώ Αλεξανδρινού επέστρεψε! Τα νούμερα τηλεθέασης των δελτίων ειδήσεων!

Γωγώ Αλεξανδρινού, Νικήτας Κυριάκου, Στέλλα Στυλιανού, Χρύσανθος Τσουρούλλης και Αιμιλία Κενεβέζου στο μικροσκόπιο…

Τα προγράμματα των καναλιών ήδη ξεκίνησαν. Η αυλαία άνοιξε και η σκηνή είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους χιλιάδες τηλεθεατές. Έτσι και τα δελτία ειδήσεων.
Με τελευταίο το ΡΙΚ αποκαλύφθηκαν τα νέα στούντιο (ΡΙΚ, ΑLPHA), οι νέοι παρουσιαστές (Γωγώ Αλεξανδρινού) και οι παλιοί (Νικήτας Κυριάκου, Στέλλα Στυλιανού, Χρύσανθος Τσουρούλλης και Αιμιλία Κενεβέζου) να έτοιμοι να ριχτούν στην μάχη της ενημέρωσης.

Ποιο είναι όμως το δελτίο που κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού την πρώτη μέρα;
Με πρώτο το ανανεωμένο δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ με την Γωγώ να ξεκινά ακριβώς στις 8 το βράδυ και να καταγραφεί ψηλότερο νούμερο τηλεθέασης σε τέταρτο της ώρας, λίγο μετά την έναρξη, με 14,6 και χαμηλότερο το 13,4 την ώρα των αθλητικών.

Το δελτίο ειδήσεων του TvOne με την όμορφη Στέλλα έγραψε στο ψηλότερο σε τηλεθέαση τέταρτο της ώρας το 13,3 και χαμηλότερο το 10,1.

Ο Αντ1 με παρουσιαστή τον Νικήτα έφθασε να καταγράφει ψηλότερο νούμερο τηλεθέασης σε τέταρτο της ώρας το 15,5 και χαμηλότερο αυτό της έναρξης με 12, 8.
Οι Τομές στα γεγονότα με το Χρύσανθο στο Sigma κατέγραψαν το υψηλότερο νούμερο τηλεθέασης ακριβώς στην έναρξη με 17,9 και κατέληξε στο χαμηλότερο με 14,9.

Ενώ τέλος η Αιμιλία στον Alpha κατέλεξε με υψηλότερο νούμερο τηλεθέασης σε τέταρτο της ώρας το 13,3 και χαμηλότερο το 12,3.

Διαβάστε επίσης