Παρασκευή, Μάιος 24

Τις Απέρριψαν στο «Next Top Model» και Πάνε Καλλιστεία: Αγνώριστες στην Επίσημη φωτογράφισή τους

Δεν κατάφεραν να προχωρήσουν στο «Next Top Model» όμως βρήκαν άλλον τρόπο να διακριθούν στον χώρο της μόδας. Η Ιωάννα Μπέλλα και η Ηρώ Δημητροπούλου προκάλεσαν με την εμφάνισή τους αρνητική εντύπωση στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας.

Οι τέσσερις άνθρωποι από το χώρο της μόδας σχολίασαν τις αισθητικές επεμβάσεις που είχαν κάνει στο πρόσωπό τους. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά μοντέλα που παρεμβαίνουν αισθητικά στο σώμα τους δεν είναι εύπλαστα. Γι’ αυτό οι δύο νεαρές κοπέλες δεν πέρασαν στο bootcamp παρά της προδιαγραφές τους.

Όμως βρήκαν άλλον τρόπο να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.
Οι δύο νεαρές κοπέλες είναι ανάμεσα στις φιναλίστ των καλλιστείων για την επόμενη Σταρ Ελλάς. Όπως φαίνεται η κριτική επιτροπή των καλλιστείων ήταν πιο επιεικής με τις αισθητικές επεμβάσεις και γι’ αυτό οι δύο κοπέλες θα διεκδικήσουν τον μεγάλο τίτλο.

Στις φωτογραφίες τους για τον διαγωνισμό η Ιωάννα Μπέλλα είναι κυριολεκτικά αγνώριστη σε σχέση με την κοπέλα που είδαμε στο «Next Top Model». Θυμίζουμε ότι τα καλλιστεί επιστρέφουν στις οθόνες μας στις 30 Σεπτεμβρίου μέσα από το Μακεδονία TV ενώ στην παρουσίαση θα είναι η Νικολέττα Ράλλη.

Διαβάστε επίσης