Παρασκευή, Μάιος 24

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους αποκαλύπτει: Η παρουσιάστρια του Σίγμα που την έκανε να κλαίει! – Βίντεο

Έκαναν χρόνια να μιλήσουν

Σε πιο παλιά συνέντευξή της η Χριστιάνα Αριστοτέλους είχε αποκαλύψει: “Δεν περάσαμε καλά η μια με την άλλη με τη Μέλανη. Και ήταν κάτι που συζητήσαμε με τη Μέλανη όταν ήρθε στο “Για Σένα”. Θέτω το με τούτον τον τρόπο γιατί ίσως και η Μέλανη να μην ήταν ευχαριστημένη από εμένα, κι εγώ να μην ήμουν happy με κάποια πράγματα. Δεν περάσαμε καθόλου καλά η μια με την άλλη και για πάρα πολύ καιρό δεν μιλούσαμε”.

Η Μέλανη Στέλιου ήταν καλεσμένη στην απογευματινή εκπομπή, «Με αγάπη Χριστιάνα» και μίλησε για τον ρόλο της στη νέα κοινωνική σειρά του Alpha Κύπρου, «Μπλε», για τον γιο της αλλά και την πιο δυστυχισμένη περίοδο που πέρασε στη ζωή της.

Για τη σειρά «Μπλε» και το νέο της ρόλο η Μέλανη αποκάλυψε ότι ο σεναριογράφος της σειράς, Γιώργος Τσιάκκας,  την πήρε τηλέφωνο απλά για να της ανακοίνωση τον ρόλο της και νιώθει απόλυτη εμπιστοσύνη  τόσο στον σεναριογράφο όσο και στον σκηνοθέτη Στάμο Τσάμη,  ενώ όσον αφορά τον ρόλο της δήλωσε:

«Είμαστε μια οικογένεια με τέσσερα αδέλφια αλλά πρόκειται για μια «δυσλειτουργική» οικογένεια. Αυτή που έχει θυσιάσει τα περισσότερα και έχει αφήσει πίσω τη ζωή της είμαι εγώ για να βοηθήσω τον πατέρα μου στην επιχείρηση του»
Η Μέλανη Στέλιου αποκάλυψε στην Χριστιάνα ότι μετά την αποχώρηση της από το ΡΙΚ και τη μεταγραφή της στο Σίγμα πέρασε την πιο δυστυχισμένη περίοδο της ζωής της δηλώνοντας:

«Όμως υπήρχε μια περίοδος της ζωής μου που μετάνιωσα γιατί δεν ήμουν τόσο ανοιχτή.. Ένιωθα ότι με πυροβολούσαν από παντού και ένιωθα  ότι έπρεπε να υψώσω τοίχους.  Ήταν η περίοδος που  μετανιώνω για την αντιμετώπιση μου απέναντι σε κάποιους ανθρώπους που δεν τους άφησα να μπουν στη ζωή μου…Ήμουν δυστυχισμένη, ζούσα μόνο για τη δουλειά μου, δεν έβγαινα έξω…»
Στη συνέχεια εξομολογήθηκε ότι αφορμή για να αλλάξει ο τρόπος που σκεφτόταν και ζούσε στάθηκε ο θάνατος του Άντυ Χατζηκωστή.  Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Μετά τον θάνατο του Άντυ κατάλαβα ότι η ζωή είναι πολύ μικρή και γεμάτη εμπειρίες»
Δείτε όλη τη συνέντευξη της Μέλανης Στέλιου στο πιο κάτω βίντεο:

alphanews.live

Διαβάστε επίσης