Κυριακή, Απρίλιος 21

Στα δικαστήρια η Τατιάνα Στεφανίδου! Tι συνέβη;

Μαίνεται» πόλεμος στα δικαστήρια!

Διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην αίθουσα στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας ο υπόδικος μπον βιβέρ Αλέξανδρος Αγγλούπας και η Τατιάνα Στεφανίδου!

Ο επιχειρηματίας που κατηγορείται ότι εμπλέκεται στη μαφία των Ρομά έχει στραφεί τον περασμένο Μάρτιο με αγωγή του κατά της παρουσιάστριας, ζητώντας αποζημίωση ύψους 100.000 Ευρώ για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε στην εκπομπή της η είδηση της καταδίκης του σε κάθειρξη δέκα ετών και έξι μηνών με αναστολή για πυροβολισμό εις βάρος της Γωγώς Φαρμάκη.

Στην 54σελιδη αγωγή του ο ΑΛέξανδρος Αγγλούπας υποστήριζε πως όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Tatiana Live» στις 14 Φεβρουαρίου δημιούργησαν άκρως αρνητική εικόνα για το πρόσωπο του, ενώ παραβιάστηκαν κατάφωρα ευαίσθητα προσωπικά του δεδομένα αλλά και το τεκμήριο της αθωότητας, καθώς η καταδίκη του δεν έχει καταστεί αμετάκλητη.

Στη συζήτηση της επίμαχης αγωγής οι δυο πλευρές εκπροσωπήθηκαν από τους συνηγόρους τους, ενώ ως μάρτυρας της εναγόμενης παρουσιάστριας κατέθεσε ο δικηγόρος και συνεργάτης της εκπομπής Άγγελος Βουράκης ο οποίος εξήγησε πως τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες της δεοντολογίας: «Δεν εκφράστηκαν κρίσεις κατά του κατηγορουμένου αλλά αναφερθήκαμε σε αυτά που ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας» επισήμανε μεταξύ άλλων ο μάρτυρας.

Από την πλευρά του 42χρονου επιχειρηματία δεν εξετάστηκαν μάρτυρες και η απόφαση του δικαστηρίοθυ αναμένεται τους επόμενους μήνες.

Διαβάστε επίσης