Τρίτη, Μάιος 21

Πάφος: Αγρια συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και δύο νεαρών στρατιωτών – Ξύλο, βρισίδι και συλλήψεις

Στην σύλληψη δύο νεαρών εθνοφρουρών, ηλικίας 18 ετών, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για επίθεση κατά περιπόλου μελών της, μετά από λεκτικό επεισόδιο.
Οι δύο νεαροί κατηγορήθηκαν χτες γραπτώς για να παρουσιαστούν αργότερα ενώπιον του Δικαστηρίου.

Ο ένας 18χρονος αντιμετωπίζει τα αδικήματα της απόδρασης από νόμιμη κράτηση, πλαστοπροσωπία γιατί έδωσε ψευδή στοιχεία στους αστυνομικούς, απειλή και βιοπραγία.

Ο δεύτερος 18χρονος αντιμετωπίζει τα αδικήματα της παροχής συνδρομής για διαφυγή προσώπου που τελεί υπό νόμιμη κράτηση, ελευθέρωση κρατούμενου και παρεμπόδιση οργάνου κατά την εκτέλεση του καθήκοντός του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 22.9.2018 ενημερώθηκε η Αστυνομία ότι στην περιοχή του πρώην Mall που βρίσκεται στην λεωφόρο Δημοκρατίας υπήρχε φασαρία από νεαρά άτομα.

Στο μέρος μετέβη περίπολο μέλη του οποίου συνάντησαν πολλούς νεαρούς οι οποίοι φώναζαν. Ένας από αυτούς, στρατιώτης, 18 ετών, φαίνεται να εξύβρισε τους αστυνομικούς και όταν του συνέστησαν να ηρεμήσει αυτός επιτέθηκε στους αστυνομικούς και συνελήφθη. Επενέβη δεύτερο πρόσωπο επίσης 18 ετών στρατιώτης ο οποίος κατάφερε να τον αποσπάσει από τα χέρια των αστυνομικών.

Ο πρώτος 18χρονος κατάφερε να αποδράσει της κράτησης και συνελήφθη αντ’ αυτού ο δεύτερος 18χρονος.

Σε κατάθεση του στην Αστυνομία κατονόμασε τον πρώτο 18χρονο. Στην συνέχεια συνελήφθησαν και οι δύο.

Διαβάστε επίσης