Σάββατο, Δεκέμβριος 15

Τρύφωνας Σαμαράς – Σοκ για τον διάσημο κομμωτή – Κάνει το γύρο του διαδικτύου «ροζ» βίντεο

Ο Τρύφωνας Σαμαράς καταγγέλλει ότι το βίντεο με τις σκηνές σεξ που κυκλοφορεί είναι προϊόν μοντάζ

Σοκ για τον διάσημο κομμωτή.
Σε κατάσταση σοκ και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο διάσημος κομμωτής, Τρύφωνας Σαμαράς. Η αιτία είναι ότι έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο, το οποίο δείχνει τον ίδιο να βρίσκεται σε ερωτικές περιπτύξεις με έναν άλλον άνδρα. Όλοι όσοι είδαν το βίντεο απόρησαν, καθώς ο πασίγνωστος κομμωτής δεν έχει δώσει ποτέ λαβές για σχόλια για την προσωπική του ζωή. Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη επικοινώνησαν με τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος ξεκαθάρισε ποια είναι η αλήθεια.

Όλα ξεκίνησαν όταν το περασμένο βράδυ του Σαββάτου άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου το εν λόγω βίντεο. Στο βίντεο φέρεται ο Τρύφωνας Σαμαράς να μιλάει στην κάμερα του κινητού και μετά να γυρίζει το κινητό και να δείχνει τόσο το σώμα του, το οποίο είναι γυμνό από τη μέση και κάτω, όσο και τον παρτενέρ του.

Ξαφνικά, ο κομμωτής άρχισε να δέχεται δεκάδες τηλεφωνήματα από φίλους και δημοσιογράφους, ο οποίοι τον ρωτούσαν για το συγκεκριμένο βίντεο, όμως ο ίδιος δεν είχε ιδέα. Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Στη Φόρα» στο κανάλι ΑΡΤ επικοινώνησαν με τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος απάντησε ότι το βίντεο είναι προϊόν φωτομοντάζ και ότι ήδη έχει απευθυνθεί στον πρώην αρχηγό της Δίωξης Ηλεκτρονικού Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη προκειμένου να βρεθεί ποιος βρίσκεται πίσω από την επίθεση που δέχτηκε.

Δείτε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη στο κανάλι ΑΡΤ.

Διαβάστε περισσότερα