Σάββατο, Μάιος 25

«Έκαμα το για…» Τι ισχυρίζεται ο 35χρονος απαγωγέας των δυο μαθητών

«Έκαμά το για τα λύτρα». Αυτός ήταν ο αρχικός ισχυρισμός του 35χρονου απαγωγέα των δυο μαθητών του δημοτικού σχολείου Καμάρων στη Λάρνακα, μόλις εντοπίστηκε και συνελήφθη στο διαμέρισμα που απέχει μόλις ένα χιλιόμετρο από το εκπαιδευτήριο.

Καλά ενημερωμένη πηγή ανέφερε στο alphanews.live ότι μέχρι στιγμής ο ύποπτος που αντιμετωπίζει την κατηγορία αρπαγής ή απαγωγή προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής γραπτή κατάθεση στους ανακριτές της υπόθεσης και παραμένει στη σκηνή του εντοπισμού του απαντώντας προφορικά σε ερωτήσεις της Αστυνομίας.

Τη σκυτάλη των ερευνών αναμένεται να πάρουν μέλη της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που θα εξετάσουν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του 35χρονου που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο μαθητές δεν φέρουν όποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Λάρνακας για προληπτικούς λόγους ενώ θα εξεταστούν από ιατροδικαστή και ψυχολόγο.

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκονται επίσης, πλειάδα πληροφοριών που αφορούν στο δράστη της απαγωγής και σχετίζονται με το εργασιακό του περιβάλλον ενώ την ίδια στιγμή ο ίδιος δηλώνει άνεργος.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος διέμενε στο διαμέρισμα με αλλοδαπό άνδρα ο οποίος αναζητείται και όχι με τον αδελφό του όπως είχε αρχικά δημοσιοποιηθεί. Οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο 35χρονος μπήκε στην αυλή του σχολείου προσέγγισε τα παιδιά και τα έπεισε να τον ακολουθήσουν.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστήριο Λάρνακας.

Πολύωρες είναι οι έρευνες των αρχών στο διαμέρισμα του δράστη καθώς σύμφωνα με την ανταποκρίτρια της Επαρχίας Λάρνακας, Κατερίνα Ιωάννου μέλη της δύναμης εντόπισαν έγγραφα, υπνωτικά χάπια και άλλα τεκμήρια σε υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος.

Μαρτυρία που εξασφάλισε ο Alpha αναφέρει ότι χθες ο δράστης ζήτησε κάποια εργαλεία. Οι έρευνες των αρχών στρέφονται και στον αδελφό του δράστη καθώς φαίνεται πως κάποιος τον παρακίνησε να προβεί σε αυτή την πράξη.

Ο 35χρονος φαίνεται να παραδέχθηκε την πράξη του ενώ σημειώνεται πως ακόμη και μέχρι αυτή την ώρα βρίσκεται στο διαμέρισμα καθώς επιβάλλεται να είναι παρών καθόλη τη διάρκεια των ερευνών.

alphanews.live

Διαβάστε επίσης