Τρίτη, Ιούνιος 18

Next Top Model: Η συγκινητική εξομολόγηση της 20χρονης Άννας, που μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο

Μία εικοσάχρονη καλλονή συγκίνησε την κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model.

Η 20χρονη Άννα δεν γνώρισε ποτέ τη μητέρα της και ο μπαμπάς της δεν ήταν το ιδανικό πρότυπο πατέρα και στα 12 χρόνια της μπήκε σε ορφανοτροφείο. Δεν έχει οικογένεια και οι φίλοι της είναι η… οικογένειά της, τόνισε στο ριάλιτι μόδας.

Η Άννα είπε μεταξύ άλλων: «Ήμουν λίγο άτυχη γιατί δεν γνώρισα ποτέ τη μητέρα μου και ο μπαμπάς μου δεν ήταν το ιδανικό πρότυπο πατέρα κι έτσι ήρθα εδώ, στο Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα”. Είναι ο χώρος που μεγάλωσα από τα 12 και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Ιδανική οικογένεια είναι να έχεις ένα πιάτο φαγητό έτοιμο, να μην σκέφτεσαι τα ρούχα, να μην έρχεσαι σε σύγκριση με τα άλλα παιδιά και να νιώθεις ότι κάπου υστερείς».

Η Άννα μπήκε στην οντισιόν και ενθουσίασε τους κριτές, ιδίως όταν εμφανίστηκε με μαγιό.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενθουσιάστηκε με τη γλυκύτητα του κοριτσιού και της είπε: «Έχεις στήριξη από την οικογένειά σου; Αν δηλαδή προχωρήσει αυτό, είσαι σίγουρη, μπορείς να το κάνεις;» και τότε η νεαρή κοπέλα εξήγησε στους κριτές ότι δεν έχει οικογένεια και οι φίλες της είναι η οικογένειά της, που είχαν πάει μαζί της στην οντισιόν για να της δώσουν θάρρος!

Η.Π.: Έχεις στήριξη από την οικογένειά σου; Αν δηλαδή προχωρήσει αυτό, είσαι σίγουρη, μπορείς να το κάνεις;

Α.Μ.: Ναι, έχω πολύ καλές φίλες.

Η.Π.: Και η οικογένειά σου;

Α.Μ.: Δεν έχω!

Η.Π.: Δεν έχεις;

Α.Μ.: Μεγάλωσα σε ορφανοτροφείο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης