Παρασκευή, Μάιος 24

«Τα παιδιά ήταν σε κακή κατάσταση και ναρκωμένα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε άσχημη κατάσταση και ναρκωμένα ήταν τα παιδιά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που βοήθησαν στη σύλληψη του υπόπτου για την απαγωγή των δύο 11χρονων παιδιών από σχολείο στη Λάρνακα.

«Ήταν τα παιδιά μέσα»

Αδελφός κατοίκου της περιοχής ανέφερε ότι ο φερόμενος δράστης έβγαζε το τελευταίο διάστημα τις πινακίδες εγγραφής του οχήματος του και τις τοποθετούσε ξανά, πράξη που κίνησε την περιέργεια των περίοικων.

«Ταίριαζαν όλα. Πήραμε την Αστυνομία. Ήρθαν άνοιξαν την πόρτα του. Μπήκαν μέσα, έκλεισαν την πόρτα και περίμενα λίγο έξω και μετά άκουσα τις φωνές. Ήταν τα παιδιά μέσα»
Όπως ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας, ο ύποπτος δεν είχε όπλο και τα παιδιά δεν ήταν σε καλή κατάσταση.

«Ήταν σαν ναρκωμένα. Τα έβγαλε ο ένας αστυνομικός στα δύο του χέρια. Ο άλλος με φώναξε για τυχών βοήθεια γιατί έμεινε μόνος του στο διαμέρισμα με τον συγκεκριμένο. Όταν είδα ότι δεν αντιδρούσε για να διαφύγει, βγήκα έξω. Τα μωρά δεν ανταποκρινόντουσαν. Ήταν σε άσχημη κατάσταση. Δεν ξέρανε την ώρα. Ήταν ναρκωμένα. Με τα ρούχα του σχολείου. Τα έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο. Τα πήραν μακριά»
Για την κατάσταση του υπόπτου ανέφερε ότι την ώρα της εφόδου, αυτό κοίταζε με ένα βλέμμα αχανές.

Ο ίδιος μάρτυρας ανέφερε ότι οι Αστυνομικοί έβαλαν χειροπέδες στον ύποπτο και πως δεν τον είχε ξαναδεί στην περιοχή.

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι ο ύποπτος περπατούσε συχνά στη γειτονιά με τους σκύλους του.

«Ήταν μόνος του ο αστυνομικός και ζήταγε βοήθεια. Είδα τον άνθρωπο, ήταν μεγάλος. Φώναζε ο αστυνομικός, έσπασαν γυαλιά. »

alphanews.live

Διαβάστε επίσης