Τρίτη, Αύγουστος 20

Τεράστιες οι ευθύνες του Υπουργείου Παιδείας για την αρπαγή των παιδιών λέει το ΑΚΕΛ

Τεράστιες ευθύνες καταλογίζει το ΑΚΕΛ στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού για την αρπαγή από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα των δύο μαθητών έντεκα ετών από μεσήλικα άνδρα αγνώστων στοιχείων, ωστόσο αναμένει πληρέστερη ενημέρωση προτού τοποθετηθεί ολοκληρωμένα.

«Το Υπουργείο Παιδείας έχει τεράστιες ευθύνες και πρέπει να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην υπάρξει επανάληψη τέτοιων φαινομένων όμως αφήστε να ενημερωθούμε ολοκληρωμένα και να τοποθετηθούμε» δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ερωτηθείς μετά από συνάντησή του με την ΚΟΕ.

Πρόσθεσε ότι «δεν μπορεί παρά να μας ανησυχούν αυτές οι εξελίξεις και να μας προβληματίζουν για το τί χρειάζεται να γίνει όμως επειδή η ενημέρωση που έχουμε είναι ακόμα πολύ περιορισμένη θα ενημερωθούμε και τότε θα προβούμε σε ολοκληρωμένες δηλώσεις».

Όμως, είπε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, «η ανησυχία μας είναι πολύ μεγάλη, εύχομαι και ελπίζω το συντομότερο να καταλήξουν οι έρευνες και να βρεθεί το άτομο το οποίο έχει απαγάγει – από ότι φαίνεται – τα δύο παιδιά, εάν είναι απαγωγή, δεν ξέρω ή κάτι άλλο».

«Σίγουρα θα πρέπει να προβληματιστούν οι αρμόδιοι για το πώς εξασφαλίζεται ότι δεν θα υπάρξει επανάληψη παρόμοιων περιστατικών», ανέφερε, τέλος, ο Άντρος Κυπριανού.
ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης