Τετάρτη, Μάιος 22

Απαγωγή 10χρονων: Στα κρατητήρια ο 35χρονος – Οι εξελίξεις μετά τις 8 ώρες αγωνίας

– Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης αναμένεται να παρουσιαστεί ο 35χρονος – Η κατάσταση της υγείας των δύο παιδιών κρίνεται από τους γιατρούς αρκετά καλή – Από το διαμέρισμα του υπόπτου η Αστυνομία παρέλαβε διάφορα τεκμήρια μεταξύ των οποίων και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις
Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης αναμένεται να παρουσιαστεί αργότερα σήμερα ο 35χρονος, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος για την υπόθεση απαγωγής χθες το πρωί δύο 10χρονων μαθητών από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων, στη Λάρνακα.

Η κατάσταση της υγείας των δύο παιδιών κρίνεται από τους γιατρούς αρκετά καλή. Χθες βράδυ κρατήθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και σήμερα θα διενεργηθούν περαιτέρω εξετάσεις από ειδικούς γιατρούς. Θα μιλήσουν επίσης με την Αστυνομία.

Χθες τα παιδιά επισκέφθηκαν στο Νοσοκομείο οι Υπουργοί Δικαιοσύνης, Παιδείας και Υγείας.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρέθηκε από τις τρεις το μεσημέρι χθες στο διαμέρισμα του υπόπτου, σε πολύ κοντινή απόσταση από το Δημοτικό Σχολείο, μετά την πληροφορία που έδωσε πολίτης.

Μέλη της ΜΑΑΔ, ΥΠΕΓΕ του ΤΑΕ Λάρνακας και αρχηγείου Αστυνομίας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας πραγματοποίησαν εκτεταμένες έρευνες τόσο στο διαμέρισμα του υπόπτου, όσο και στα δύο αυτοκίνητα που βρίσκονται στην κατοχή του. Ο 35χρονος μεταφέρθηκε γύρω στη μιάμιση τα ξημερώματα στην ΑΔΕ Λάρνακας για ανακρίσεις και γραπτή κατάθεση.

Από το διαμέρισμα η Αστυνομία παρέλαβε διάφορα τεκμήρια μεταξύ των οποίων και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Γύρω στις έξι το απόγευμα δύο ρυμουλκά παρέλαβαν τα δύο αυτοκίνητα, το ένα που χρησιμοποίησε ο ύποπτος για την απαγωγή των παιδιών και ένα δεύτερο που είναι ακινητοποιημένο, και τα μετέφεραν στο αρχηγείο Αστυνομίας στη Λευκωσία για να διενεργηθούν όλες οι απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ύποπτος άλλαζε πινακίδες στα δύο αυτοκίνητα που είχε στην κατοχή του.

Αρκετός κόσμος βρισκόταν συγκεντρωμένος μέχρι και τα μεσάνυκτα στο χώρο τόσο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο ύποπτος.

Διαβάστε επίσης