Τρίτη, Αύγουστος 20

Σε συναγερμό η Αστυνομία από καταγγελίες για υποτιθέμενες απαγωγές…

Δύο περιστατικά υποτιθέμενων απαγωγών έθεσαν τις τελευταίες 48 ώρες σε συναγερμό τις αστυνομικές αρχές.

Το θύμα, έλεγε τελικά ψέματα…

Όλα άρχισαν όταν μέλη της Αστυνομίας δέχτηκαν τηλεφώνημα ότι σε συγκεκριμένη οικία και οδό στην περιοχή της Ανθούπολης, ένα πρόσωπο είχε απαχθεί και κρατείτο παρά την θέληση του.

Αμέσως τα μέλη της δύναμης έσπευσαν στην περιοχή και μόλις έφτασαν έξω από την εν λόγω οικία, είδαν δύο ενήλικα πρόσωπα να εξέρχονται από αυτήν. Ο ένας ήταν το υποτιθέμενο θύμα απαγωγής, ο οποίος προφορικά ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είχε απαχθεί από άλλα πρόσωπα που τον είχαν μεταφέρει στη συγκεκριμένη οικία. Ο δεύτερος, ήταν ο ιδιοκτήτης της κατοικίας που δήλωσε άγνοια για την καταγγελία.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν και από θεληματική κατάθεση που έδωσε στις αρχές, το υποτιθέμενο θύμα απαγωγής παραδέχθηκε ότι η καταγγελία ήταν ψευδής και εναντίον του διερευνάται το αδίκημα της δημόσιας βλάβης.

Εξάλλου, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι στον εξωτερικό χώρο της οικίας βρισκόταν εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης,που δεν ήταν συμβατό με τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας και ως εκ τούτου ο ιδιοκτήτης καταγγέλθηκε για το συγκεκριμένο αδίκημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υποτιθέμενο θύμα απαγωγής είναι πρόσωπο που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Οι μαθητές-φαρσέρ…

Κακόγουστη φάρσα αποδείχθηκε το τηλεφώνημα αγνώστων σε αστυνομικό σταθμό και το οποίο έκανε λόγο για απαγωγή παιδιών από συγκεκριμένο δημόσιο σχολείο.

Καλά ενημερωμένη πηγή ανέφερε στο alphanews.live ότι αμέσως σήμανε συναγερμός στις τάξεις της Αστυνομίας και μέλη της δύναμης έσπευσαν στο συγκεκριμένο σχολείο, όπου διερεύνησαν την καταγγελία.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα και έργο μαθητών, οι οποίοι μάλιστα έδωσαν συγκεκριμένα ονόματα των υποτιθέμενων θυμάτων της απαγωγής.

alphanews.live

Διαβάστε επίσης