Κυριακή, Απρίλιος 21

Χ. Τσουρούλλης: Eξηγεί πώς και γιατί αγόρασε τις μετοχές της Σκορδέλλη

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο TVMANIA και στον Κωνσταντίνο Χάμπαλη ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ Χρύσανθος Τσουρούλλης , μιλά για την εξαγορά των μετοχών της Έλενας Σκορδέλη και του αδερφού της που έχουν περιέλθει στην ιδιοκτησία του.

Ισχύει ότι εξαγόρασες το 20% των μετοχών της Έλενας Σκορδέλη και του αδελφού της Τάσου Κρασοπούλη;
Είναι γεγονός ότι οι μετοχές της Έλενας Σκορδέλη και του αδελφού της έχουν περιέλθει στην ιδιοκτησία μου και μου δίνεται η δυνατότητα, μέσω αυτής της επιχειρηματικής κίνησης, να αφοσιωθώ ακόμη περισσότερο στο επάγγελμά μου και να θέσω ακόμη πιο μεγαλεπήβολους στόχους. Την κίνησή μου αυτή την πίστεψε μια ομάδα ανθρώπων, η οποία με βοήθησε ώστε να την πραγματοποιήσω.

Πόσο καιρό κράτησε η διαδικασία της εξαγοράς;
Ήταν μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια. Ήταν απόλυτα συνυφασμένη με τη διοικητική μου πορεία στο συγκρότημα. Πρόκειται για μια εξέλιξη που θα φέρει ευεργετικά αποτελέσματα στη σωστή εταιρική διακυβέρνηση του ομίλου.

Ήρθες σε επαφή με την Έλενα Σκορδέλη και τον αδελφό της; Μιλήσατε;
Όχι, καμία επαφή. Ήταν μια διαπραγμάτευση που έγινε μεταξύ τον δικηγόρων μας.

Ουσιαστικά θεωρείσαι ένας από τους μεγαλομετόχους του καναλιού.
Ουσιαστικά, θεωρούμαι, ως μια μονάδα από την ομάδα που πιστεύει στις δυνατότητες αυτού του συγκροτήματος.

Αισθάνεσαι πιο ισχυρός τώρα;
Δεν άλλαξε, δεν αλλάζει και δεν θα αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά μου. Το μόνο πράγμα που αλλάζει είναι ότι προστέθηκαν περισσότερες σκοτούρες στο κεφάλι μου.

like.philenews

Διαβάστε επίσης