Κυριακή, Απρίλιος 21

Απαγωγή βρέφους: Αυτός είναι ο καταζητούμενος πατέρας – Φωτογραφία

Η Αστυνομία καταζητεί τον ΡΑΤΖΑ ΝΤΕΜΛΟΖ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ, 32 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση αρπαγής/απαγωγής προσώπου και κοινής επίθεσης, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 30/09/2018, στην επαρχία Λευκωσίας.
Ο 32χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.75 μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης με μαύρα κοντά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.
Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 10.00 το πρωί της Κυριακής (30.9.2018) ο άνδρας που αναζητείται φέρεται να σταμάτησε όχημα που βρισκόταν σε κίνηση και στην οποία επέβαιναν η μητέρα με το παιδί τους και η μητέρα της, (γιαγιά) του βρέφους.
Υπό συνθήκες που διερευνώνται η γιαγιά του βρέφους αποβιβάστηκε από το όχημα και ακολούθως τράπηκε σε φυγή. Ακολούθως ο άνδρας αποβίβασε τη μητέρα και το παιδί τους από το όχημα στο οποίο επέβαιναν, τους έβαλε στο όχημα του και τους οδήγησε στην κατοικία του αδελφού του, όπου μητέρα και παιδί εντοπίστηκαν από την Αστυνομία.

Μέχρι στιγμής κάποια από τα γεγονότα της υπόθεσης παραμένουν συγκεχυμένα και αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αφού εντοπιστεί ο αναζητούμενος και ληφθούν καταθέσεις και ολοκληρωθούν οι έρευνες της Αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης