Τρίτη, Ιούνιος 18

Ξέσπασε ο Πάνος Βλάχος για τον Γιώργο Καπουτζίδη: «Του κρατώ το χέρι…..»

To επεισόδιο της Δευτέρας του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» και η εμφάνιση ενός 15χρονου αγοριού που μέσα από το τραγούδι του μίλησε για το bullying, ήταν η αφορμή για μια συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιώργου Καπουτζίδη για το επίμαχο θέμα.

Ούτε ο ίδιος όμως φανταζόταν πως λίγες ώρες αργότερα, τα λόγια του για το bullying θα οδηγούσαν σε μια άνευ προηγουμένου τηλεοπτική κόντρα.

 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μέσα από το Πρωινό Ant1 ξέσπασε κατά του κριτή του talent show, αποκαλύπτοντας ένα άγνωστο περιστατικό που είχε συμβεί στο Mega και η συνέχεια ήταν λίγο πολύ γνωστή, με τον Γιώργο Καπουτζίδη να γράφει ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram του όπου απαντούσε στον Ουγγαρέζο.

Και σήμερα ακολούθησε μια ακόμη παρέμβαση του Γιώργου Καπουτζίδη –αυτήν τη φορά μέσα από την εκπομπή στην «Φωλιά των Κου Κου», όπου θέλησε να ρίξει φως στην υπόθεση και να εξηγήσει γιατί δέχτηκε τόσο σκληρή κριτική από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Τίνα Μεσσαροπούλου!

Και μπορεί, ο Γιώργος Καπουτζίδης να έφθασε στα όριά του με τα όσα ειπώθηκαν στις εκπομπές, ωστόσο πλήθος κόσμου τάχθηκε υπέρ του.

Ανάμεσά τους και ο Πάνος Βλάχος που ξεκαθάρισε πως δεν τον γνωρίζει προσωπικά, αλλά τον στηρίζει σε αυτήν την τηλεοπτική κόντρα. «Τον Γιώργο Καπουτζίδη ούτε που τον γνωρίζω προσωπικά, ούτε που έχουμε δουλέψει μαζί. Του κρατώ το χέρι ενάντια στην ανηθικότητα, την φτήνια και την αναξιοπρέπεια των καιρών».

Διαβάστε επίσης