Τρίτη, Ιούνιος 18

Σε οδοντιατρείο της Πόλης Χρυσοχούς κατέφυγε το ζευγαράκι που «έγδυσε» κοσμηματοπωλείο – Τα πλάνα από τη σύλληψή τους – Βίντεο

Το ζευγαράκι των «ταχυδακτυλουργών» ληστών αναγνωρίσθηκε από κοσμηματοπώλη γυναίκα στην Πόλη Χρυσοχούς, ενώ φέρονται να κατέφυγαν προτού συλληφθούν σε παρακείμενο οδοντιατρείο, ωστόσο εντοπίστηκαν και αργότερα ανακρινόμενοι, παραδέχθηκαν την τέλεση των αδικημάτων, ενώ τα κλοπιμαία 50 δαχτυλίδια από την ληστεία στο κοσμηματοπωλείο της Πάφου, αξίας 20 χιλ. ευρώ, ανέφεραν ότι τα ‘χουν ήδη διοχετεύσει στα κατεχόμενα.
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει το ΤΑΕ Πάφου τις εξετάσεις για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης της κλοπής από κοσμηματοπωλείο στο εμπορικό κέντρο της Πάφου μετά και την σύλληψη δύο προσώπων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 37χρονο και 32χρονη και οι δύο Ευρωπαίοι πολίτες που συνελήφθησαν στην Πόλη Χρυσοχούς και που ανακρινόμενοι παραδέχτηκαν την διάπραξη του αδικήματος τους.

Το ζεύγος ομολόγησε ότι αυτοί απέσπασαν από το κοσμηματοπωλείο την κοσμηματοθήκη με τα δαχτυλίδια ενώ ισχυρίστηκαν ότι αυτά τα έχουν πωλήσει στις κατεχόμενες περιοχές.

Η σύλληψη των δύο προσώπων έγινε χτες όταν αυτοί μετέβησαν σε χρυσοχοείο στην Πόλη Χρυσοχούς. Η ιδιοκτήτρια του χρυσοχοείου τους αντιλήφθηκε και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία αφού οι εικόνες τους είχαν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διέθετε το κοσμηματοπωλείο που έκλεψαν στην Πάφο.

Εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής, που διαπράχθηκε στις 9 Οκτωβρίου, 2018 στην Πάφο.

Η Αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ενέχονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις εντός και εκτός Πάφου.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, το ζεύγος προσποιούμενο τους πελάτες απέσπασαν από το κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μακαρίου στο εμπορικό κέντρο της Πάφου πενήντα δακτυλίδια αξίας περίπου 20 χιλιάδων ευρώ προσποιούμενοι τους πελάτες.

Δείτε τα απίστευτα πλάνα που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του κοσμηματοπωλείου:

newsit.com.cy

Διαβάστε επίσης