Κυριακή, Μάρτιος 24

Αίσχος! Γνωστός εστιάτορας στην παλιά Λευκωσία «έθαψε» ζωντανά 30 αβοήθητα γατιά.

Γνωστός εστιάτορας στην παλιά Λευκωσία προσπαθεί επανειλημμένα να εγκλωβίσει αβοήθητους γάτους οδηγώντας τους σε φρικτό θάνατο.

Στη συγκεκριμένη γειτονιά υπάρχουν περίπου 30 γάτοι των οποίων τη φροντίδα ανέλαβε με δικά της έξοδα συνταξιούχος ηλικιωμένη κυρία που διαμένει στην περιοχή.

Οι γάτοι πολλές φορές βρίσκουν καταφύγιο σε ένα διατηρητέο κτίριο που βρίσκεται δίπλα από το εστιατόριο, μπαίνοντας στο κτίριο από μία τρύπα που βρίσκεται στον τοίχο ή από τη μισάνοιχτη πόρτα.

Ο συγκεκριμένος «κύριος» με την πρόφαση ότι οι πελάτες του ενοχλούνται με την παρουσία των γάτων, επανειλημμένα κλείνει με τσιμέντο την τρύπα στον τοίχο και την είσοδο της πόρτας, με αποτέλεσμα οι γάτοι να μένουν εγκλωβισμένοι χωρίς καμία διέξοδο από το κτίριο. Σκοπός του προφανώς να πεθάνουν απο την πείνα…

Φιλόζωοι της γειτονιάς αναγκάζονται συνεχώς να σπάζουν το τσιμέντο με τσεκούρι προσπαθώντας να απεγκλωβίσουν τους γάτους.

Παρόλες τις εκκλήσεις, ο εστιάτορας δεν προτίθεται να συμμορφωθεί δείχνοντας κανένα ίχνος μεταμέλειας για την απάνθρωπη του συμπεριφορά.

Κάτοικοι της περιοχής μάλιστα μας είπαν πως η  απάντηση του είναι: «Δεν φοβάμαι κανέναν!».

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε τον «τάφο» των γάτων καθώς και μία μάνα γάτα να κλαίει προσπαθώντας να μπεί  μέσα για να ταίσει τα μωρά της….

 

Διαβάστε επίσης