Κυριακή, Μάρτιος 24

Δεκαπέντε μαχαιριές στο άψυχο σώμα της 9χρονης Μαρίας (ΦΩΤΟ)

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της πρωτοφανούς υπόθεσης αδελφοκτονίας  που εκτυλίχθηκε χθες στη συνοικία Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα με θύμα την 9χρονη Μαρία Φεράρου.

Ο καυγάς που κατέληξε σε … αδελφοκτονία 

Ακόμη πιο συγκλονιστική είναι και η αιτία που φαίνεται να οδήγησε τον 13χρονο να αρπάξει κουζινομάχαιρο και να αφαιρέσει τη ζωή της αδελφής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, όλα άρχισαν όταν η άτυχη 9χρονη Μαρία, ζήτησε από τον 13χρονο αδελφό της να καθαρίσει το δωμάτιό του, κάτι που έφερε και την έντονη αντίδρασή του.

Η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση φόνου εκ προμελέτης ενώ μεταξύ των τεκμηρίων που παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις είναι και το κουζινομάχαιρο που χρησιμοποίησε ο 13χρονος.

Συγκλονισμένοι οι γείτονες

Οι γείτονες δηλώνουν συγκλονισμένοι για την πρωτοφανή αυτή υπόθεση καθώς ο 13χρονος και η 9χρονη έπαιζαν τα τελευταία χρόνια στην γειτονιά με τα παιδιά τους και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ένας καβγάς οδήγησε σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

ΦΟΝΙΚΟ

«Μίλησε η νεκροτομή»

Συγκλονίζουν τα ευρήματα της πολύωρης νεκροτομής επί της σορού της άτυχης 9χρονης Μαρίας. Η νερκοτομή διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Η νεκροψία κατέδειξε πως ο θάνατος της χρονης επήλθε από «εσωτερική αιμορραγία – αιμορραγικό σοκ προκληθείσα από ήσσον και τέμνον όργανο».

Στο σώμα του κοριτσιού εντοπίστηκαν 4 τραύματα τα οποία έπληξαν ζωτικά όργανα και άλλα 11 πιο επιπόλαια τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

Η ομολογία του αδελφοκτόνου

Ο 13χρονος αφού μεταφέρθηκε χθες στο ΤΑΕ Λάρνακας για κατάθεση, παραδέχτηκε τη διάπραξη του αδικήματος αναφέροντας χαρακτηριστικά «εγώ σκότωσα τη Μαρία». Ακολούθως μεταφέρθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας στη Λευκωσία.

Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει..

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση, η Α΄ λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας, Ειρήνη Παπαθεοδούλου, ανέφερε πως γνώριζαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένεια ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τη συνέχεια των γεγονότων.

«δεν μπορούμε να πούμε λεπτομέρειες τώρα. Εμείς είμαστε δίπλα στην οικογένεια και αν χρειαστεί κάτι θα έχουν την στήριξή μας.
Ερωτηθείς εάν ζήτησαν κάτι απάντησε πως είναι υποχρέωσή του Γραφείου Ευημερίας να βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας.

Περισσότερα στο: https://alphanews.live

Διαβάστε επίσης