Κυριακή, Απρίλιος 21

Στην άσφαλτο έσβησαν τα όνειρα του 25χρονου Γιώργου Κωνσταντίνου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με νεανικό αίμα βάφτηκε η άσφαλτος μετά από θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα, στην επαρχία Αμμοχώστου. Αυτή τη φορά στην άσφαλτο έσβησαν τα όνειρα του Γιώργου Κωνσταντίνου, 25 ετών από την Ξυλοτύμπου, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο.

Μαύρο ξημέρωμα…

02.10 τα ξημερώματα επέρχεται το μοιραίο. Ο Κωνσταντίνου οδηγεί το όχημά του, τύπου μπάκι, έχοντας ως συνεπιβάτη άλλο πρόσωπο 31 ετών. Κάτω από αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες, χάνει τον έλεγχο του οχήματος και αυτο ακολουθεί τρελλή πορεία και ανατρέπεται. Ο Γιώργος βρίσκει ακαριαίο θάνατο.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ  «Από τις επιτόπιες εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι και οι δύο επιβαίνοντες του οχήματος δεν έφεραν ζώνες ασφαλείας».

Στο σημείο σπεύδουν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου γίνονται προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του. Ακολούθως μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διέγνωσαν τον θάνατό του.Στο νοσοκομείο ωστόσο μεταφέρθηκε και ο συνοδηγός του οχήματος, ο οποίος φέρει ελαφρά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του.

alphanews.live

Διαβάστε επίσης