Δευτέρα, Μάιος 27

Σεξουαλική κακοποίηση μαθητή δημοτικού από άλλους μαθητές στην Κύπρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε εφιάλτη φαίνεται να εξελίσσεται φερόμενη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μαθητή από δύο μεγαλύτερους μαθητές σε δημοτικό σχολείο στην Κύπρο.

Το μελαγχολικό πρόσωπο του μαθητή και η ασυνήθιστη συμπεριφορά του στο σπίτι ήταν εκείνα που έκαναν την μητέρα του να αναρωτηθεί για το τι συνέβαινε τον τελευταίο καιρό στο παιδί της.

Η μητέρα προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία πριν περίπου από τρεις εβδομάδες και όπως ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της ο γιος της κακοποιήθηκε σεξουαλικά στις τουαλέτες του σχολείου από δύο μεγαλύτερους μαθητές.

Το αγοράκι υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση σε Κρατικό Νοσοκομείο, ενώ παρακολουθείται και από πολυθεματική ομάδα στο “Σπίτι του Παιδιού”.

Την υπόθεση διερευνά μάλιστα και το Γραφείο χειρισμού θεμάτων βίας στην οικογένεια και κακοποίησης ανηλίκων στο Αρχηγείο Αστυνομίας.

Ακόμα το αγοράκι δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση, συνεχίζει να παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο. Το σχολείο από την πρώτη στιγμή έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Πηγές από το Υπουργείο Παιδείας ανέφεραν στον Alpha ότι έχουν ενημερωθεί για το όλο περιστατικό, έχουν ακολουθηθεί όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες από τους αρμόδιους φορείς και περιμένουν τα αποτελέσματα έρευνας αν το περιστατικό έγινε όντως στο σχολείο.

alphanews.live

Διαβάστε επίσης