Τρίτη, Ιούλιος 16

Ου φονεύσεις: Η ιστορία που θα σοκάρει τους τηλεθεατές

Η Μπέσυ Μάλφα σε έναν κόντρα ρόλο και σοκαριστικό, αφού την δυσκόλεψε σε μεγάλο σημείο και την έκανε να πονέσει ψυχικά.

Η σκληρή ιστορία μιας μητέρας που σκοτώνει το παιδί της για το δάνειο.

Πρωταγωνιστείτε σε μια «Καταιγίδα».

«Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για μένα και η συνεργασία με την Κατερίνα Φυλιώτου στη σκηνοθεσία, αλλά και το σενάριο που έγραψαν ο Βασίλης Ρίσβας με τη Δήμητρα Σακαλή. Στην αρχή της ιστορίας, η Θάλεια συναντά κρυφά τον εραστή της, Σταύρο (Χρήστος Ευθυμίου), τους βλέπει ο άνδρας της και πεθαίνει από ανακοπή. Στη συνέχεια, οι δυο τους στήνουν μια οικογένεια, αλλά υπάρχουν δυο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο, η Έλλη (Ηλιάνα Μαυρομάτη) και ο Κοσμάς (Έκτορας Λιάτσος). Το ζευγάρι βάζει τα παιδιά να πάρουν δάνεια και κάπου στις διαφωνίες που προκύπτουν σημειώνεται ο πρώτος φόνος»

Τι σας δυσκόλεψε περισσότερο;

«Είχα τη δυσκολία ότι ως μητέρα έπρεπε να φτάσω στο σημείο να σκοτώσω το παιδί μου για το δάνειο. Αυτό ήθελε πολλή δουλειά, γιατί ήταν σοκαριστικό για μένα. Υπήρχαν σκηνές που πονούσαν πολύ μέσα μου»

Πώς φτάνει η Θάλεια στο σημείο αυτό;

«Βάζει τον εαυτό της πάνω από τα παιδιά. Οι ανάγκες οι δικές της προέχουν και επιλέγει να βάλει τα παιδιά της σε αυτήν τη διαδικασία για την καλή ζωή. Πολλές φορές κάποιοι γονείς θεωρούν τα παιδιά τους κτήμα τους και προέκταση του εαυτού τους. Και αισθάνθηκα ότι η Θάλεια ενεργούσε με αυτόν τον τρόπο»

Έχετε προτάσεις για κάτι άλλο τηλεοπτικό;

«Όχι, προς το παρόν. Έχω αφιερωθεί στο θέατρο αυτή τη στιγμή και στο μονόλογο «Σίρλεϊ Βαλεντάιν» αποκάλυψε στο 7μέρεςtv

Διαβάστε επίσης