Τετάρτη, Ιούνιος 19

ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW! Αθλητικά είδη ύψους 12 χιλιάδων Ευρώ σε άπορους μαθητές

Η ομάδα της ψυχαγωγικής εκπομπής ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW του ALPHA Κύπρου, πραγματοποιεί τη δική της εκστρατεία αγάπης, προσφέροντας αθλητικά είδη σε άπορους. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης με πρωτοβουλία του ίδιου του Λούη Πατσαλίδη.

Στο πλαίσιο ενεργειών έμπρακτης κοινωνικής προσφοράς, ο δημοφιλής stand-up comedian μαζί με την ομάδα της εκπομπής «Λούης Night Show», την περασμένη Τρίτη προσέφεραν αθλητικά παπούτσια από τα καταστήματα Adidas Ευαγόρου και Icon street wear, αξίας 12 χιλιάδων ευρώ σε μαθητές τριών Δημοτικών Σχολείων.

Αναφερόμενος σε αυτή την πρωτοβουλία, ο παρουσιαστής της εκπομπής «ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW», Λούης Πατσαλίδης είπε: «Οι ενέργειες κοινωνικής προσφοράς είναι ευθύνη όλων μας, δυστυχώς κάποιοι συνάνθρωποι βιώνουν δύσκολες οικονομικές συνθήκες χωρίς να έχουν τα αυτονόητα… Η κοινωνική προσφορά και η στήριξη άπορων είναι οι βάσεις για να γίνουμε όλοι καλύτεροι, για να βελτιώσουμε τη ζωή μας και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας και κυρίως για τα παιδιά μας».

Η εκπομπή στην οποία έγινε η φιλανθρωπική αυτή ενέργεια θα μεταδοθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 21.15 στον ALPHA Κύπρου.

Διαβάστε επίσης