Τετάρτη, Ιούνιος 19

Eίναι επίσημο! Η Τάμτα στην Eurovision με την Κύπρο – Βίντεο – Φωτογραφία

Η Tάμτα θα είναι η τραγουδίστρια που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision και πλέον είναι επίσημο.

Εδώ και πάρα πολύ καιρό είχε ακουστεί το όνομα της αλλά σήμερα έγινε και η επίσημη ανακοίνωση από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου.

Το τραγούδι θα λέγεται «Replay» ενώ θα είναι σε pop και rnb ρυθμούς και θα το υπογράφει ο Alex P(που ήταν και περσινή μας εκπροσώπηση) και ο Teddy Sky ενώ την σκηνοθεσία θα αναλάβει η Sasha Jean- Baptiste. H ηχογράφηση του τραγουδιού θα γίνει στη Σουηδία τον Γενάρη και τον Φλεβάρη θα μπορούμε να το ακούσουμε. Θα είναι ένα pop dance κομμάτι και δεν θα έχει τόσο έθνικ στοιχεία όπως to Fuego ενώ το ρεφρέν του τραγουδιού θα λέει:  «You need my love on replay».

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση. Καλή επιτυχία Κύπρος!

Το πραγματικό όνομα της τραγουδίστριας είναι Τάμτα Γκοντουάτζε, γεννήθηκε στις 10 Ιαναουαρίου 1981 και είναι από την Γεωργία.

Σε ηλικία μόλις 14 ετών, παντρεύτηκε με τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο φίλο της και λίγους μήνες αργότερα έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Άννυ. Παράλληλα, συνέχισε τη φοίτηση της σε νυχτερινό σχολείο και έπειτα, με ιδιαίτερα μαθήματα, πέρασε στο Πανεπιστήμιο της Τιφλίδας. Μετά από έξι χρόνια γάμου, εκείνη ζήτησε διαζύγιο και εγκαταστάθηκε μόνιμα με την κόρη της στην Αθήνα, όπου ζούσαν ήδη η μητέρα και ο αδελφός της. Τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα ήταν δύσκολα και η ίδια βοηθούσε συχνά τη μητέρα της που καθάριζε σπίτια.

Το 2003 συμμετείχε στο talent show «Super Idol» και η λαμπρή καριέρα ξεκίνησε. Το 2007 προσπάθησε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα αλλά δεν τα κατάφερε με το τραγούδι «With Love».  Έχει κυκλοφορήσει τέσσερα albums με δυο επανακυκλοφορήσεις και τρεις cd singles. Φέτος, είπε το μεγάλο «ΝΑΙ» με την σημαία της Κύπρου και είναι έτοιμη να πετάξει για Ισραήλ.

Διαβάστε επίσης