Τρίτη, Ιούλιος 16

Δέσποινα Βανδή: Το δημόσιο μήνυμα στο Instagram που συγκίνησε αλλά προκάλεσε και πολλές αντιδράσεις

Η Δέσποινα Βανδή είναι από τους ανθρώπους που ως λάτρης των social media, δημοσιεύει διάφορες στιγμές της από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Με αφορμή τις γιορτές, η γνωστή τραγουδίστρια ήθελε να μοιραστεί δημόσια κάποιες σκέψεις της και συγκίνησε τους πάντες.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα κείμενο, που αναφέρεται στις αξίες της ζωής, κάτι το οποίο προέτρεψε όλους να το διαβάσουν.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σας παρακαλώ να το διαβάσετε! Ήδη τα τελευταία χρονιά μέσα από το Instagram μοιραζόμαστε στιγμές μας είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές. Θα θελα να μην προσπεράσετε αυτό το κείμενο επειδή δεν έχει να κάνει με τίποτα από τα προαναφερθέντα. Είναι μια ουσιαστική αλήθεια που δεν έχει να κάνει ούτε με ρετούς ούτε με φίλτρα! Σταθείτε πάνω σε αυτό που έγραψε ο Steve Jobs όταν βρισκόταν στο κρεβάτι του νοσοκομείου! Συμπληρώνει λέγοντας! «Υπάρχει διαφορά στο είσαι άνθρωπος από το να φέρεσαι ανθρώπινα. Σε αγαπάνε όταν γεννιέσαι. Θα σε αγαπάνε κι όταν πεθάνεις. Στο ενδιάμεσο πρέπει εσύ να τα καταφέρεις»».

Δείτε τη δημοσίευση.

 

View this post on Instagram

 

Σας παρακαλώ να το διαβάσετε! Ήδη τα τελευταία χρονια μέσα από το Instagram μοιραζόμαστε στιγμές μας είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές.Θα θελα να μην προσπεράσετε αυτό το κείμενο επειδή δεν έχει να κάνει με τίποτα από τα προαναφερθέντα. Είναι μια ουσιαστική αλήθεια που δεν έχει να κάνει ούτε με ρετούς ούτε με φίλτρα! Σταθείτε πάνω σε αυτό που έγραψε ο Steve Jobs όταν βρισκόταν στο κρεββάτι του νοσοκομείου! Συμπληρώνει λέγοντας! «Υπάρχει διαφορα στο είσαι άνθρωπος από το να φέρεσαι ανθρώπινα. Σε αγαπάνε όταν γεννιέσαι.Θα σε αγαπάνε κι όταν πεθάνεις.Στο ενδιάμεσο πρέπει εσυ να τα καταφέρεις.»

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Διαβάστε επίσης