Πέμπτη, Ιούνιος 20

Πατέρας εγκατέλειψε τις δύο ανήλικες κόρες του σε δρόμο στη Λεμεσό

Δεύτερη υπόθεση εγκατάλειψης ανηλίκων σημειώθηκε ένα 24ωρο μετά την εγκατάλειψη τριών παιδιών από τις μητέρες τους στη Λεμεσό.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με την Αστυνομία, 54χρονος πατέρας εγκατέλειψε τις δύο του κόρες, 9 και 12 ετών, σε δρόμο κοντά σε αστυνομικό σταθμό, για να καταγγείλουν την μητέρα τους, ότι δεν ήταν στο σπίτι για να τις παραλάβει.

Το χρονικό της υπόθεσης

26 Δεκεμβρίου, ώρα 15:00

Ο 54χρονος πατέρας παραλαμβάνει το σπίτι της πρώην συζύγου του τις δύο του κόρες. Επιστρέφει στις 18:30 αναζητώντας τη μητέρα, η οποία απουσίαζε από το σπίτι της, για να παραδώσει τις δύο ανήλικες. Τότε επικοινωνεί τηλεφωνικώς με την Αστυνομία αναφέροντας ότι η πρώην σύζυγος του δεν βρίσκεται στο σπίτι για να πάρει τις κόρες της.

Στις 18:40 αφήνει τα παιδιά σε δρόμο κοντά στο σταθμό, Λεωφόρο Μακαρείου στη Λεμεσό, λέγοντας τους να πάνε πεζοί στο σταθμό και να ζητήσουν βοήθεια και εγκατέλειψε τη σκηνή.

Εναντίον του 54χρονου εξασφαλίσθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού όπου θα καταχωρηθεί υπόθεση εναντίον του.

alphanews.live

Διαβάστε επίσης