Σάββατο, Ιούλιος 20

Γνωστός δημοσιογράφος πέθανε μετά από χρήση χαπιών που πήρε από τα κατεχόμενα – Φωτογραφίες

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας Βρετανός δημοσιογράφος που σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, απεβίωσε μετά την χρήση χαπιών από τα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με το BBC, πρόκειται για τον 39χρονο Maxwell Bates-Spiers, ο οποίος είχε ταξιδέψει στην Πολωνία για να συμμετάσχει σε ένα συνέδριο τον Απρίλιο του 2019 και μερικούς μήνες μετά βρέθηκε νεκρός στο σπίτι της Monika Duval, την οποία είχε γνωρίσει στο συνέδριο και έμεναν μαζί.

Όπως αναφέρει η Monika Duval, Bates-Spiers είχε πάρει την τουρκική μορφή του Xanax την ημέρα που πέθανε. Μάλιστα οι Πολωνοί εισαγγελείς θεωρούσαν τον θάνατο ότι προήλθε από φυσικά αίτια.

Η θανατική ανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Kent και σύμφωνα με τα αποτελέσματά της, ο θάνατός του οφείλεται σε πνευμονία σε συνδυασμό με υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο Bates είχε αγοράσει έως και 8- 10 κουτιά – περίπου £ 315 λίρες – χάπια τα οποία δεν χρειάζονταν συνταγή από τα κατεχόμενα ενώ ήταν σε διακοπές στην Κύπρο μεταξύ 27 Ιουνίου και 11 Ιουλίου.

Τα ευρήματα της νεκροτομής έδειξαν επίσης ότι τα επίπεδα οξυκωδόνης στο σύστημα του ήταν σε «θανάσιμο» επίπεδο, ενώ η πνευμονία από την οποία έπασχε ήταν σε προχωρημένο επίπεδο.

Σύμφωνα με την Duval, ο άτυχος δημοσιογράφος είχε αποκοιμηθεί στον καναπέ, αφού είχε πάρει τα χάπια από τα κατεχόμενα, και πριν το καταλάβει, είχε σταματήσει να αναπνέει. Στη συνέχεια άρχισε να κάνει εμετό ενώ η ίδια κάλεσε ασθενοφόρο. Κατά την άφιξη του προσωπικού ο 39χρονος ήταν ήδη νεκρός.



cyprustimes.com

Διαβάστε επίσης