Τρίτη, Ιούλιος 16

Βαρύ πένθος για την άτυχη Φωτεινή – Της είπαν έχει ίωση και λίγες ώρες μετά πέθανε

Στα μαύρα ντύθηκαν προσωπικό και μαθητές της Αμερικανικής Ακαδημίας στη Λάρνακα, από τον αιφνίδιο θάνατο της 57χρονης καθηγήτριας Φωτεινής Σταύρου. Την άτυχη εκπαιδευτικό εντόπισε νεκρή στο κρεβάτι της, η κόρη της και αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο. Η 57χρονη διακομίστηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη καθηγήτρια είχε μεταβεί το προηγούμενο βράδυ στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας με πόνους στο στήθος και συμπτώματα ναυτίας. Οι επί καθήκοντι ιατροί διέγνωσαν ίωση και αφού έλαβε φαρμακευτική αγωγή, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της.

ΚΚΚΚΚΚ

Σχετικά καταγγελία για το θάνατο της καθηγήτριας υποβλήθηκε και στην Αστυνομία, που διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε επί της σορού της 57χρονης δεν διαπιστώθηκε οτιδήποτε, ωστόσο λήφθηκαν δείγματα να ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Η εξόδιος ακολουθία για την καθηγήτρια θα ψαλεί το Σάββατο στις 10 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Λάρνακα και η ταφή θα γίνει στην Αναφωτία.

κκκκ

Διαβάστε επίσης