Τρίτη, Ιούλιος 16

Jennifer Lopez: Στα 49 της μας δείχνει τις ρυτίδες του προσώπου της

Ακομπλεξάριστη η Jennifer Lopez!

Η τραγουδίστρια φωτογραφίζεται και δείχνει τις ρυτίδες του πρόσωπο της!

Η 49χρονη τραγουδίστρια ζει τον απόλυτο έρωτα αυτή την περίοδο με τον Alex Rodriguez, αλλά μιλάει για τα λάθη που έκανε στις προηγούμενες σχέσεις της.
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Είχε να κάνει μόνο με μένα, κανέναν άλλο, έπρεπε να βρω άκρη με μένα. Μέχρι να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου, δεν μπορείς να αγαπήσεις ολοκληρωτικά κανέναν άλλον με έναν τρόπο αγνό και αληθινό. Μόλις το κάνεις, μπορείς να έχεις σχέσεις μετά που βασίζονται στην αγάπη και τον σεβασμό, με υποστήριξη και φροντίδα. Υπάρχει εξέλιξη εκεί και αυτό έπρεπε να συμβεί και σε μένα. Πλέον νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλύτερη φάση».
Πώς κατάφερε να επιβιώσει 30 χρόνια στην βιομηχανία του θεάματος; «Είναι δύσκολο όταν συνεχώς σου λένε πως δεν είσαι καλή σε κάτι ή λένε, «Γιατί έκανε επιτυχία;». Όταν είσαι επιτυχημένη γυναίκα, το ζεις πολύ αυτό. Δεν συμβαίνει το ίδιο με τους άντρες. Το θέμα με τους ανθρώπους, ειδικά τις γυναίκες, είναι πως μπορεί να έχεις 12 άτομα να σου λένε πως είσαι καταπληκτική κι έναν να σε κατεβάζει και αυτή είναι η φωνή που τελικά σου κολλάει στο κεφάλι. Τελικά καταλήγεις να πεις, «Περίμενε, δεν λέω ψέματα. Το κάνω εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι λάθος. Εργάστηκα σκληρά για να είμαι εδώ και συγχαρητήρια στον εαυτό μου». Όχι με αλαζονικό τρόπο, αλλά τύπου, «Τα πας καλά, μωρό μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Jennifer στο Harper’s Bazaar.

Διαβάστε επίσης