Τρίτη, Ιούλιος 16

Συνελήφθη ο οδηγός που έκοψε τον δρόμο στον άτυχο Αντώνη – Φωτογραφίες

Δυνάμει δικαστικού εντάλματος, συνελήφθη ο 60χρονος οδηγός που ανέκοψε την πορεία στη μοτοσικλέτα του άτυχου Αντώνη Δημητρίου, το βράδυ της Παρασκευής στη Λεμεσό και του έκοψε το νήμα της ζωής.

Ο 60χρονος οδηγός με το όχημα τύπου τζιπ, επιχείρησε παράνομη στροφή δεξία από την οδό Νίκου Παττίχη προς την πάροδο Χρίστου Εργατούδη, ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο άτυχος Αντώνης Δημητρίου, ο οποίος λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, εκτινάχθηκε και παρασύρθηκε στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, ενώ η μοτοσικλέτα του τυλίχθηκε στις φλόγες.

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ

Για την κατάσβεση της φωτιάς κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ ο 36χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Στη σκηνή εντοπίστηκε και το κράνος του θύματος, χωρίς μέχρι στιγμής να εξακριβωθεί αν το φορούσε.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, δήλωσε πως, «εμείς ως Αστυνομία είμαστε συνεχώς έξω στους δρόμους, τόσο με στοχευμένες εκστρατείες αλλά και με διαφωτιστικές εκστρατείες και διαλέξεις, με σκοπό να ευαισθητοποιήσουμε περισσότερο το κοινό για να εφαρμόζει τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας».

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ

Με αφορμή το νέο θανατηφόρο επανέρχεται το θέμα της δημιουργίας διαχωριστικής νησίδας επί της οδού Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, που εκκρεμεί εδώ και περίπου μια δεκαετία.

Κληθείς να αναφερθεί στο θέμα, ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού είπε πως «η Αστυνομία είναι ενήμερη, έχει υποβάλει σχετικές εισηγήσεις στους αρμόδιους φορείς, έχουν παρθεί κάποιες αποφάσεις αλλά δεν μπορούμε επί του παρόντος να τοποθετηθούμε».

Ο άτυχος 36χρονος καταλείπει σύζυγο και δυο ανήλικα παιδιά.

Εναντίον του 60χρονου οδηγού, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη, εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης του και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Συνελήφθη ο οδηγός που έκοψε τον δρόμο στον άτυχο Αντώνη (pics)

reporter.com.cy

Διαβάστε επίσης