Τρίτη, Ιούλιος 16

Αποχώρηση «βόμβα» από την επιτυχημένη σειρά «Τατουάζ»

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Το Τατουάζ», που προβάλλεται στον ALPHA. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Plan Be, που κυκλοφορεί με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ο τηλεοπτικός «Τόνι» αποκάλυψε την αποχώρηση του από τον τρίτο κύκλο της σειράς.


Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής του.

Τι σου έχει δώσει αυτή η διετής συμμετοχή σου στο «Τατουάζ»;

«Αναγνωρισιμότητα στο ευρύ κοινό».

Και τι σου έχει στερήσει;

«Ελεύθερο χρόνο».

Θεωρείς ότι ένα επιτυχημένο, καθημερινό ή σχεδόν καθημερινό σίριαλ βοηθάει έναν ηθοποιό λόγω της προβολής που του προσφέρει; Ή μπορεί να τον φθείρει, να τον ταυτίσει στα μάτια του κοινού με έναν συγκεκριμένο ρόλο και να τον δυσκολέψει στις μετέπειτα επιλογές του;

«Πιστεύω ότι το ‘κάψιμο’ σε τέτοιες δουλειές είναι καθαρά θέμα διαχείρισης του ηθοποιού. Αν είσαι σε μια σειρά που παίζεται πέντε χρόνια και έχει επιτυχία, σίγουρα ο κόσμος θα ταυτιστεί με τον ηθοποιό και με τον ρόλο.Νομίζω ότι ένας σωστός χρόνος για να κάνεις μια τέτοια δουλειά (από τη στιγμή που δεν θα σου λείπει τίποτα, ούτε από οικονομικής απόψεως ούτε από καλλιτεχνικής, και θέλεις παράλληλα να κάνεις και τελείως διαφορετικά πράγματα) είναι 2-3 χρόνια».

Το «Τατουάζ» θα συνεχίσει και για τρίτη σεζόν. Θα είσαι σε αυτήν;

«Όχι, δεν θα είμαι».

Προσωπική απόφαση, επειδή θέλεις να κάνεις κάποια άλλα πράγματα ή ολοκληρώνεται ο ρόλος σου;

«Θέλω να κάνω, όντως, άλλα πράγματα, τα οποία είναι τελείως διαφορετικά και δεν ταιριάζουν με τους χρόνους των γυρισμάτων. Θέλω, επίσης, να κάνω και κάποια πράγματα στο θέατρο – επειδή, όμως, το ‘Τατουάζ’ είναι μια σειρά με μεγάλη επιτυχία και έχει πολύωρα γυρίσματα, θα ήταν δύσκολο να επιτευχθούν. Οπότε, από αυτήν την άποψη και μόνο, σκέφτηκα να μη συνεχίσω την επόμενη σεζόν…».

 

View this post on Instagram

 

Kennedy’s @digitaria_official #fridays

A post shared by Michalis Leventogiannis (@michalisleventogiannis) on

Διαβάστε επίσης