Τρίτη, Ιούλιος 16

Κλειστοί δρόμοι από υπερχειλίσεις ποταμών – Δείτε αναλυτικά

Κλειστοί και επικίνδυνοι παραμένουν δρόμοι λόγω βροχών και υπερχειλίσεων ποταμών. Η Αστυνομία σε πρώτη ενημέρωσή της νωρίς το πρωί της Κυριακής αναφέρει πως στην περιοχή του Τροόδους επικρατεί ομίχλη ενώ αρκετοί δρόμοι ανά το παγκύπριο έχουν καταστεί επικίνδυνοι.

Σ’επιφυλακή εξάλλου είναι η χώρα για νέο κύμα χαμηλού βαρομετρικού που «δείχνει τα δόντια» του από σήμερα.

Επαρχία Πάφου

Κλειστός για την τροχαία κίνηση παραμένει ο δρόμος Γαλαταριάς – Σαλαμιού, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ξερού, καθώς και ο δρόμος στο γεφύρι του ποταμού Τζιελεφού, από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα [Εκδρομικός χώρος].

Περιοχή Τροόδους

Επικρατεί ομίχλη και η ορατότητα είναι περιορισμένη

Διαμέρισμα Μόρφου

Δρόμοι ανοικτοί για όλα τα οχήματα αλλά ολισθηροί
Πεδουλά – Προδρόμου
Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς
Προδρόμου – Λεμύθου
Προδρόμου – Τροοδίτισσας – Πλατρών
Πεδουλά – Μουτουλλά
Καλοπαναγιώτη – Μουτουλλά
Αγίου Δημητρίου – Παλιόμυλου – Λεμύθου – Καμιναριών – Τριών Ελιών
Καλοπαναγιώτη – Γερακιών – Κύκκου

Όσοι θα διακινηθούν στο οδικό δίκτυο προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, να συμμορφώνονται με τον Κώδικα οδικής κυκλοφορίας, τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών, προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Επίσης, οι πολίτες πριν από κάθε μετακίνησή τους, μπορούν να ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό Δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.

sigmalive.com

Διαβάστε επίσης