Τετάρτη, Ιούνιος 19

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της 69χρονης Ελένης Πλακίδου

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 69χρονης Ελένης Πλακίδου, με την οικογένειά της να περνά ώρες αγωνίας.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της Γερμανίδας που διαμένει στην Αργάκα και που εξαφανίστηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Η 69χρονη  Ελένη Πλακίδη που  είναι παντρεμένη με Ε/κ αναχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης  για να μεταβεί σε περίπτερο ωστόσο έκτοτε εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με την οικογένεια της το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται με την συμμετοχή μελών της πολιτικής άμυνας, της υπηρεσίας Θήρας, φίλων και συγγενών της οικογένειας.

Λίγο μετά το μεσημέρι το μεσημέρι της Παρασκευής εντοπίσθηκε το μικρό σαλούν όχημά της κοντά σε θαλάσσια περιοχή το οποίο φαίνεται να είχε κολλήσει στις λάσπες. Συγκεκριμένα τo όχημα εντοπίστηκε από μέλη της Πολιτικής Άμυνας στην περιοχή ανάμεσα στο Fontana Amorosa και το Blue Lagoon στον Ακάμα.

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό της 69χρονης και  απευθύνει έκκληση οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει άμεσα με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς, στο τηλέφωνο 26806280, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

alphanews.live

Διαβάστε επίσης