Τρίτη, Αύγουστος 20

Λουκάς Φουρλάς: “Περιμένω ο Θεός να μου στείλει κάτι καλό μετά που “έφυγε” η κόρη μου”

Συγκινεί για άλλη μια φορά μιλώντας για τις ενέργειες που κάνει για τη συγκέντρωση χρημάτων για παιδιά που το έχουν ανάγκη. “¨Όταν σώζεται ένα παιδί είναι σαν να σώζεται το παιδί”

Καλεσμένος στην εκπομπή “Όλα Καλά” ήταν χθες, Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, ο Λουκάς Φουρλάς και ο ίδιος ερωτήθηκε από την παρουσιάστρια της εκπομπής αν αισθάνεται ακόμη θυμό για τον Θεό όπως εξομολογήθηκε σε συνεντεύξεις του μετά το θάνατο της κορούλας του. Ο ίδιος τότε μίλησε για το Γιώργο Αγγελόπουλο και τα λόγια που του είχε πει, που του μίλησε για το Θεό καταλαγιάζοντας λίγο το θυμό που αισθάνεται. “Περιμένω ότι ίσως κάτι καλό έρθει στη ζωή μου μετά από αυτό όλο που πέρασα. Περιμένω ότι ο Θεός θα μου στείλει κάτι θετικό”.

Ο ίδιος μίλησε και για τις ενέργειες που κάνει κάθε χρόνο για τη βοήθεια οικογενειών που τα παιδιά τους δίνουν μάχη με τον καρκίνο λέγοντας ότι όλα τα χρήματα που συγκεντρώνονται κάθε χρόνο δίνονται αμέσως σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά “Όταν ένα παιδί σώζεται είναι σαν να σώζεται το δικό μου παιδί”.

Δείτε τι είπε χαρακτηριστικά στο πιο κάτω βίντεο με το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

ilovestyle.com

Διαβάστε επίσης