Τρίτη, Αύγουστος 20

Σε πανικό επώνυμοι Κύπριοι που χάνουν τους followers τους!

Το instagram διέγραψε αρκετές χιλιάδες followers από τους λογαριασμούς επωνύμων στην κυπριακή και ελληνική showbiz – Η αντίδρασή τους όταν το συνειδητοποίησαν

Αρκετοί ήταν οι επώνυμοι Κύπριοι που εν μία νυκτί είδαν τους ακόλουθούς τους στο instagram να μειώνονται κατά αρκετές χιλιάδες και θέλησαν να το επικοινωνήσουν προς τα έξω με τους εναπομείναντες followers τους.

Ο λόγος που συνέβη κάτι τέτοιο είναι, σύμφωνα με το instagram, για να εξασφαλιστεί η προστασία και η ποιότητα πλοήγησης στη συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς τον περασμένο Νοέμβριο σε ανακοίνωσή του το instagram, είχε αναφέρει πως στάλθηκαν ειδοποιήσεις σε λογαριασμούς που έδειχναν να ήταν fake ή ανενεργοί και τους ζητήθηκε να ασφαλίσουν τους λογαριασμούς τους. Όσοι δεν προχώρησαν σε κάτι τέτοιο, αφαιρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης, 12 Φεβρουαρίου.

Μεταξύ αυτών που είδαν τους followers τους να μειώνονται ήταν η Κάλια Ελευθερίου, ο Νικόλας Ιωαννίδης που το αντιμετώπισαν με χιούμορ, η Τζώρτζια Παναγή, της οποίας την αντίδραση απαθανάτισαν οι συνεργάτες της, και αρκετών άλλων.

Το μήνυμα της Κάλιας Ελευθερίου και του Νικόλα Ιωαννίδη.

Το μήνυμα της Τζώρτζιας Παναγή.

Οι αλλαγές του instagram επηρέασαν και τους εκπροσώπους της ελληνικής showbiz, ανάμεσα σε αυτούς η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία διαθέτει ένα από τα πιο πετυχημένα accounts στην Ελλάδα και χαριτολογώντας είπε: “Σας μάζευα έναν έναν”. Κατόπιν, μηνύματα για το συγκεκριμένο θέμα έγραψαν και η Josephine και η Πάολα.

 

Το μήνυμα της Μαίρης Συνατσάκη.

Το μήνυμα της Josephine.

Το μήνυμα της Πάολα.

ilovestyle.com

Διαβάστε επίσης