Σάββατο, Αύγουστος 24

Συναγερμός στον ΔΗΣΥ για το ψηφοδέλτιο -Τα δεδομένα με Φουρλά και Βίσση

Σε… συναγερμό με φόντο το κλείσιμο του ψηφοδελτίου του κόμματος για τις Ευρωεκλογές βρίσκεται η ηγεσία του ΔΗΣΥ, ενόψει και της αυριανής διαδικασίας υποβολής υποψηφιοτήτων για μια θέση στο ψηφοδέλτιο.

Σήμερα συνέρχεται σε έκτακτη συνεδρία το Πολιτικό Γραφείο της παράταξης, προκειμένου να συζητήσει τα μέχρι στιγμής δεδομένα που υπάρχουν όσον αφορά τη σύνθεση του ψηφοδελτίου, αλλά ενδεχόμενως και να λάβει αποφάσεις αναφορικά με τον υποψήφιο που το Σώμα δικαιούται να επιλέξει, πέραν της υποψηφιότητας που θα επιλέξει ως αριστίνδην ο πρόεδρος του κόμματος.

Δεδομένων των υποψηφιοτήτων του Λευτέρη Χριστοφόρου και της Ελένης Σταύρου, που εξήγγειλαν ήδη τις υποψηφιότητες τους, αλλά και του Νίκου Τορναρίτη που επίσης πρέπει να θεωρείται δεδομένη, για τις υπόλοιπες τρεις θέσεις τα πάντα παραμένουν ακόμη ανοιχτά.

Κατά πάσα πιθανότητα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ αναμένεται να βρίσκεται τελικά και ο δημοσιογράφος Λουκάς Φουρλάς, ο οποίος φέρεται να έχει ανάψει το πράσινο φως στην Πινδάρου προς την κατεύθυνση αυτή.

Απ´ εκεί και πέρα, στο προσκήνιο επανήλθε τις τελευταίες ώρες το σενάριο συμμετοχής της δημοφιλούς τραγουδίστριας Άννας Βίσση στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ, παρά το γεγονός ότι το προηγούμενο διάστημα ένα τέτοιο ενδεχόμενο, που παίχτηκε έντονα στο πρόσφατο παρελθόν, φαινόταν να απομακρύνεται.

Το θέμα χειρίζεται προσωπικά ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, με την ίδια την Άννα Βίσση, σε χθεσινές της δηλώσεις, να αφήνει πάντως ορθάνοιχτη την πόρτα καθόδου της ως υποψήφια στις Ευρωεκλογές και να αναζωπυρώνει την φημολογία πως είπε τελικά, με τη σειρά της, το «ναι» στη Πινδάρου.

Την ίδια ώρα, τα ονόματα του προέδρου του Συμβουλίου Νεολαίας του ΔΗΣΥ Παναγιώτη Σεντώνα και του δημοτικού συμβούλου στην Πάφο Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη, εξακολουθούν να φιγουράρουν ψηλά στη λίστα των εν δυνάμει διεκδικητών μιας θέσης στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ.

reporter.com.cy

Διαβάστε επίσης