Τετάρτη, Αύγουστος 21

Επανασύνδεση για Καρβέλα – Πάνια: Ξανά μαζί το ζευγάρι!

Τρομερό παρασκήνιο!

Αυτό το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ανατρεπτικά της showbiz. Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους μέχρι και σήμερα, τίποτα στην ζωή τους δεν ήταν συμβατικό.

Και εκεί που όλοι γνωρίζανε για τον οριστικό χωρισμό της Ανντίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα έρχεται η… ανατροπή. Το τελευταίο διάστημα ο μουσικοσυνθέτης έβγαινε με την πρώην, Χριστίνα Αναγνωστοπούλου. Ωστόσο τα «σύννεφα» στην σχέση τους ήταν πολλά, καθώς η τραγουδίστρια δεν μπορούσε να διαχειριστεί την επαφή και την σχέση που έχει ο Νίκος Καρβέλας με την Αννίτα Πάνια ακόμα και μετά τον χωρισμό τους.

Οι σκηνές ζηλοτυπίας ήταν πολλές σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Ciao και ήταν μάλιστα και εκείνος που έκαναν τον Νίκο Καρβέλα να γυρίσει πίσω στην Αννίτα Πάνια, η οποία κρατούσε πάντα μια διακριτική στάση.

Όλοι πλέον μιλούν καθαρά για επανασύνδεση, ωστόσο αυτό δεν υπάρχει! Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άριστη σχέση αλλά όχι πλέον ερωτική! Άλλωστε η Αννίτα Πάνια εδώ και λίγο διάστημα είναι μαζί με την συνεργάτη της Βασίλη Νομικό!

Διαβάστε επίσης