Hallocy

Γίνε ξανά ερωτικός με το Pure XS

Paco Rabanne, ο δάσκαλος των φαντασιώσεων

Ο οίκος Paco Rabanne είναι γεμάτος εκπλήξεις. Ριζοσπαστικός, αντισυμβατικός, ενάντια στο ρεύμα της εποχής. Κάθε δημιουργία του χαρακτηρίζεται ως ανατρεπτική. Έτσι και τα αρώματα του δεν δέχονται συμβιβασμούς, αλλά μόνο φαντασιώσεις.

1Million και Lady Million, η τέλεια ζωή με ένα χτύπημα των δαχτύλων. Invictus και Olympéa, η ένωση του πρωταθλητή και της επίγειας θεάς. Το 1993 το άρωμα XS άνοιξε το δρόμο απελευθερώνοντας τις σεξουαλικές επιθυμίες. Μετά ήρθε το Black XS, η ροκ φαντασίωση.

To 2017, το Pure XS ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο και αναγγέλλει την επάνοδο του sex ή καλύτερα του ερωτισμού.

Pure XS, η υπερβολή στην καθαρή μορφή της

Είναι ένας άντρας που τα έχει όλα σε υπερβολικό βαθμό. Πλούτη και ομορφιά και όλη την ζωή μπροστά του, ένας επιθυμητός κληρονόμος που ξεπερνά την τελειότητα. Μεγαλωμένος σε μία έπαυλη, από νεαρή ηλικία περιστοιχίζεται από έργα τέχνης και ακριβά κρασιά. Είναι ένας ωραίος άντρας με φίνο γούστο και οξύ πνεύμα που δεν φοβάται την ταχύτητα της Aston Martin του.

Είναι άτομο με αισθητική και ιδιαίτερα καλλιεργημένο. Ο διάσημος κληρονόμος μας έχει ωραία παρουσία, τέλεια σωματική διάπλαση και αγγελικό πρόσωπο. Και φυσικά το χάρισμά του είναι να έλκει τις γυναίκες αβίαστα. Πώς μπορεί κάποια να διατηρήσει την ψυχραιμία της μπροστά σε τόση ομορφιά; Σε έναν άντρα απλησίαστο που του αρέσει να τεστάρει τα όρια;

Pure XS, μία ιστορία υπερβολής και σεξ

Η απόλυτη φαντασίωση ενσαρκώνεται από έναν τέλειο αλλά ανήθικο άντρα. Έναν απλησίαστο κληρονόμο με έντονο sex appeal. Μία διπλή αμαρτία. Το Pure XS είναι η υπερβολή στην αγνή μορφή της, έμμεση και τολμηρή.

To Pure XS παρουσιάζει τον άντρα με την ευγενική ανατροφή και την έντονη σεξουαλικότητα. Η ένωση της σεμνότητας με την τόλμη, της αμαρτίας με την αρετή, ένα αποτέλεσμα που μαγνητίζει. Το XS υποδηλώνει το sex και την υπερβολή του πρωταγωνιστή μας.

Pure XS, η ταινία

Όταν ένας απλησίαστος άντρας ζωντανεύει τα πιο σεξουαλικά ένστικτα

Φώτα, κάμερα, δράση! Μαύρα μάρμαρα και πολυέλαιοι, διάσημα έργα τέχνης στους τοίχους και μια εντυπωσιακή συλλογή αρχαίων βιβλίων στη βιβλιοθήκη. Η σκηνή ανοίγει με το μπάνιο του κληρονόμου, ένα τεράστιο και πλούσιο μπουντουάρ όπου το μοντέρνο συναντά το μπαρόκ. Ένας άντρας μπαίνει, γεμίζει την μπανιέρα και βγάζει τα ρούχα του. Ο φακός εστιάζει στο μισόγυμνο κορμί του. Μία ομάδα κοριτσιών κατασκοπεύει, κοιτάζοντας από μακριά κάθε του κίνηση. Υπνωτισμένα, μαγεμένα από την τόση ομορφιά, τα κορίτσια λιποθυμούν, αδυνατούν να αντιδράσουν. Απογοήτευση. Η απόλυτη φαντασίωση είναι μπροστά τους, τόσο κοντά, αλλά δεν μπορούν να τον αγγίξουν. Εμμονή. Ο νεαρός κληρονόμος το γνωρίζει ή τουλάχιστον έχει μία υποψία. Είναι γι’ αυτόν ένα απολαυστικό παιχνίδι. Στέκεται μπροστά στον καθρέφτη και χαμογελά σαν να μην γνωρίζει τι συμβαίνει έξω από το μπάνιο. Βάζει το άρωμα του στην δεξιά πλευρά του γυμνασμένου κορμιού του, μετά στην αριστερή και στο τέλος λίγο χαμηλότερα…

Η μία αντίδραση διαδέχεται την άλλη. Μαζική υστερία και λιποθυμίες κλείνουν την σκηνή. Το κλείσιμο της ταινίας : το μπουκάλι Pure XS, περιτυλιγμένο από ένα φίδι.

Σχεδιασμένο και επιμελημένο σαν ένα video clip προβάλλει τη σεξουαλική φαντασίωση με μία άψογα τεχνική αισθητική σε ένα φανταστικό σκηνικό. Ο ρυθμός της άριας “Habanera” από την Carmen του Bizet είναι το soundtrack που συνοδεύει το διαφημιστικό spot, προβάλλοντας την σεξουαλικότητα σε υπερβολικό βαθμό με μία κωμικοτραγική προσέγγιση. Το Χιούμορ, σήμα κατατεθέν του Paco Rabanne, υπάρχει σε όλη την ταινία. Ο ερωτισμός στην ατμόσφαιρα είναι διάχυτος και έντονος από την αρχή ως το τέλος. Αυτή τη φορά κεντρικό πρόσωπο δεν είναι μία γυναίκα αλλά ένας άντρας. Το σύμβολο του είναι ένα τολμηρό φίδι, αλληγορία του προπατορικού αμαρτήματος, το οποίο κουλουριάζεται στα στοιχεία του σκηνικού και αποκαλύπτεται στο τέλος.

Στα ηνία για ακόμα μια φορά, βλέπουμε τον ταλαντούχο σκηνοθέτη Johan Renck. Μετά το Lady Million, αυτή είναι η δεύτερη συνεργασία του με τον οίκο Paco Rabanne . Ο Σουηδός σκηνοθέτης ανήκει στη νέα γενιά καλλιτεχνών που πειραματίζονται σε πολλούς τομείς. Από την μουσική ως την φωτογραφία μέσω του κινηματογράφου και της διαφήμισης. Για την τηλεόραση, σκηνοθέτησε αρκετά επεισόδια των Breaking Bad, Walking Dead και της βρετανικής σειράς The Last Panthers. Επίσης δημιούργησε αναγνωρισμένα video clips για τους Beyoncé, Madonna, The Knife, New Order, Robbie Williams και David Bowie.

Pure XS, η φωτογραφική καμπάνια

Στη φωτογραφική επιμέλεια βρίσκεται ο καλλιτέχνης που έχει επιμεληθεί τα διαφημιστικά spot του Million και πασίγνωστες Χολιγουντιανές ασπρόμαυρες ταινίες. Ο διάσημος φωτογράφος μόδας Nathaniel Goldberg επιστρέφει με μία νέα κινηματογραφική οπτική. Μέσα σε μία αντίθεση φωτεινής και σκοτεινής ατμόσφαιρας, ο κληρονόμος μας παρουσιάζεται γυμνόστηθος με το σακάκι του στον ώμο. Όσο λιγότερα, τόσο το καλύτερο. Το αφοπλιστικό και λίγο ειρωνικό βλέμμα του διεισδύει στην κάμερα. Στο προσκήνιο προβάλει το μπουκάλι του Pure XS. Πίσω του σηκώνεται ένα χρυσό φίδι για να δημιουργήσει ένα S. Ένα μεταφορικό και μεγαλοπρεπές μήνυμα.

Francisco, ο κληρονόμος του ερωτισμού

Για να δώσει μορφή στον κληρονόμο του, ο Paco Rabanne ήθελε μια προσωπικότητα που θα ενσάρκωνε παράλληλα την αρετή και την αμαρτία. Έναν άνδρα που θα είχε τα χαρακτηριστικά ενός ρομαντικού ήρωα του Visconti και ενός αισθησιακού και ακαταμάχητου γυναικοκατακτητή. Ο Francisco Henriques είναι αυτός. Πέρα από τα συνηθισμένα αντρικά πρότυπα το 21 ετών μοντέλο αποπνέει μια έντονη ερωτική έλξη. Η ευγενική παρουσία του, η ομορφιά του και η νεανική του φρεσκάδα εκφράζουν την αρρενωπότητά του. Η εκφραστικότητα του, η γοητεία του, ο αισθησιασμός του και πάνω από όλα η ειλικρίνειά του είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που κερδίζουν τα κορίτσια.

Pure XS, το μπουκάλι

Ένα μπουκάλι που αποπνέει έντονα τον ερωτισμό. Για τη δημιουργία του ο σχεδιαστής επικεντρώθηκε σε δυναμικά χαρακτηριστικά τα οποία προβάλλουν ταυτόχρονα υπερβολικό αισθησιασμό και αγνότητα. Το γυάλινο μπουκάλι είναι ένα γλυπτό σε σχήμα αναπτήρα. Μία εναλλαγή πλήρως εναρμονισμένη με το στυλ του οίκου. Ένα κλικ και το μπουκάλι ανοίγει. Το καπάκι, μαύρο γυαλιστερό με έντονες καμπύλες. Στο γυαλί, η νυχτερινή ατμόσφαιρα φωτίζεται με μια καθαρή λάμψη. Το μπλε παίζει με τις αποχρώσεις του, από τη βαθύτερη ως την πιο εκλεπτυσμένη, υπνωτίζοντάς μας. Η υπογραφή του αρώματος, θερμή χρυσή που ξεχωρίζει. Ένα πυροτέχνημα που συμπληρώνει άψογα το μπλε του χρώμα. Το μπλε του γαλαζοαίματου. Το αριστοκρατικό μπλε. Τολμηρό, το μπουκάλι του Pure XS είναι ένα υπερβολικά όμορφο αντικείμενο που γνωρίζει πώς να γίνεται επιθυμητό.

Το άρωμα, φρέσκο-φλογερό ανατολίτικο

Για τη δημιουργία του αρώματος Pure XS, ο οίκος Paco Rabanne επιστράτευσε δύο ταλαντούχους αρωματοποιούς: την Anne Flipo, δημιουργό του Lady Million, και την Caroline Dumur. Η πρόκληση ήταν να συνδέσουν την επιθυμία με το ρίγος και την απόλαυση με τη φλόγα. Όλα αυτά συνδυασμένα σε μία οσφρητική έκφραση. Αυτή η ιδέα του ‘φλογερού ρίγους’ οδήγησε τους αρωματοποιούς στο να δημιουργήσουν μια σύνθεση από δυο νότες που έχουν αντίθεση αλλά και αρμονία μεταξύ τους: ένα σώμα παγιδευμένο σε δυο αντιφατικές υπερβολές. Ένα κάλεσμα αισθήσεων, όχι μόνο της όσφρησης, αλλά και της γεύσης και της αφής. To Pure XS είναι ένα έντονο και φρέσκο ανατολίτικο άρωμα γεμάτο αντιθέσεις. Έντονες οσφρητικές εναλλαγές, από το ζεστό στο κρύο, από το τρυφερό στο έντονο. Η πρώτη υπερβολή: εκρηκτική φρεσκάδα. Κατά τη διάρκεια των ερωτικών παιχνιδιών, οι αισθήσεις ζωντανεύουν και ο ουρανίσκος διεγείρεται με την υπερβολική δόση του σχεδόν παγωμένου τζίντζερ. Ένα χυμώδες, απολαυστικό αφροδισιακό που προκαλεί. Ο συνδυασμός των χυμών φυτού μαζί με το θυμάρι ξυπνούν σαρκώδη ένστικτα. Η δεύτερη υπερβολή: φλογερή σεξουαλικότητα. Η κανέλα προσθέτει μια πικάντικη νότα που πλημμυρίζει το στόμα. Μια πικάντικη αμαρτία! Στη συνέχεια ακολουθεί ένα κύμα δύναμης με βανίλια εμποτισμένη από τις νότες του δέρματος, του musk και του λικέρ. Ένα άρωμα γλυκό με έντονα ερωτικά ένστικτα. Στο τέλος φθάνει η ώρα να αφεθούμε και να βυθιστούμε στη ζεστασιά του μύρου πασπαλισμένου με ζάχαρη. Το Pure XS ανεβάζει την ένταση και ζαλίζει τις αισθήσεις.

Η υπερβολική δόση τζίντζερ. Ρίγος!

Η έκρηξη της βανίλιας και του μύρου. Φλογερή!

Ένα φρέσκο και εντυπωσιακό ανατολίτικο άρωμα. Η Υπερβολή στην πιο αγνή μορφή της.

Η ΣΕΙΡΑ PURE XS

EDT 50ML

EDT 100ML

SHOWER GEL 150ML

DEODORANT SPRAY 150ML

#EXCESSIVEME @pacorabanne @pacorabanneparfums


Source: Menshealth.gr

Exit mobile version