Hallocy

Ήμασταν και εμείς στην Αμοργό για το Authentic Big Blue

Την περασμένη Δευτέρα στην Αμοργό έλαβε χώρα το πρώτο διεθνές τουρνουά ελεύθερης κατάδυσης Authentic Big Blue. Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, η διοργάνωση θα γίνει θεσμός μέσα στα επόμενα χρόνια.

Παγκόσμιοι πρωταθλητές και κορυφαίοι δύτες από την Ελλάδα καταδύονται με μία ανάσα στα νερά της Αγίας Άννας, κάτω από το μοναστήρι της Χοζοβιώτισσας, μέρος όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας-σταθμός για την ελεύθερη κατάδυση, «Απέραντο Γαλάζιο», του Luc Besson.

Οι μεγάλες επιδόσεις και τα εθνικά ρεκόρ χαρακτηρίζουν το αγωνιστικό μέρος του Authentic Big Blue.

Ξεχώρισαν, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Miguel Lozano, ο Ιταλός πρωταθλητής Homar Leuci, ο Γιάννης Κοθωνίδης, ο Χρήστος Παπαδόπουλος και ο Τούρκος Mehmer Arikok στους άνδρες. Όσον αφορά τις γυναίκες, η Κύπρια Μαρία Σίττη πέτυχε εθνικό ρεκόρ, ενώ ρεκόρ Τουρκίας πέτυχε και η Fatma Uruk. Το Authentic Big Blue χάρισε δυνατές συγκινήσεις και θεαματικές εικόνες στο κοινό της Αμοργού.

Το παρόν έδωσαν στην διοργάνωση και ο πρωταγωνιστής του «Απέραντου Γαλάζιου», Jean – Marc Barr και ο Gregory Forstner που υποδύθηκε στην ταινία τον Enzo Maiiorca σε νεαρή ηλικία. Σκοπός της ομάδας του Authentic Big Blue είναι να καθιερώσει την Αμοργό ως αγωνιστικό και προπονητικό κέντρο ελεύθερης κατάδυσης το οποίο θα προσελκύει καταδύτες από όλες τις μεριές του πλανήτη.


Source: Menshealth.gr

Exit mobile version