Σάββατο, 21 Μαΐου

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Δευτέρα 23/10

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Δευτέρα 23/10

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Ημέρα διαπραγμάτευσης

Κριός

Αλλάζει το κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι όσο πιθανό είναι να βρεις κάποιον νέο συνοδοιπόρο, άλλο τόσο είναι και να «τα τσουγκρίσεις»! Παράλληλα, μια νέα συνεργασία μπορεί να σε ωφελήσει οικονομικά. Επιπλέον, η έγκαιρη και σωστή πληροφόρησή σου είναι «το Α και το Ω» για τα επενδυτικά σου σχέδια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος

Θα έχεις άλλον «αέρα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και είναι πιθανό να γνωρίσεις «διακεκριμένα» άτομα, πρόθυμα να σε προωθήσουν. Επιπλέον, μπορεί να επιτευχθεί και μια συμφωνία σχετική με ένα περιουσιακό θέμα. Το μόνο που έχεις να προσέξεις είναι να μην αναλωθείς σε κουτσομπολιά και ζητήματα που αφορούν στις ζωές των άλλων!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι

Αν ψάχνεις για δουλειά, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να βρεις αυτό που θέλεις, ανάλογα θετικές όμως μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε οποιοδήποτε εργασιακό θέμα σε απασχολεί, είτε πρόκειται για την δικτύωση σου ή την απόκτηση του κατάλληλου εξοπλισμού, είτε για μια συνεργασία που θα σου λύσει τα χέρια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος

Η είσοδος του Άρη στον Ζυγό αναμένεται να «ταράξει τα νερά» στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι αν δεν συμβεί κάτι συγκεκριμένο σήμερα, να είσαι προετοιμασμένος/η για… μετά! Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας μπορεί να βρεις μια λύση σε ένα οικονομικό ζήτημα, ίσως μάλιστα να μεσολαβήσει γι’ αυτό ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων

Προάγονται οι φιλοδοξίες σου και μπορείς να ξεκινήσεις κάτι «σπουδαίο», καλό είναι όμως να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα στο μυαλό σου τι ακριβώς ζητάς, διαφορετικά μπορεί να άγεσαι και να φέρεσαι από απόψεις τρίτων, που ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του! Επιπλέον η ημέρα είναι κατάλληλη για να οργανώσεις μια κοινωνική εκδήλωση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος

Το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας, έχει για σένα μια «ενοχλητική» πλευρά, το να δημοσιοποιηθούν δηλαδή κάποια «προσωπικά δεδομένα» σου. Έτσι δεν αποκλείεται να αναλώσεις τον χρόνο σου δίνοντας διαρκώς εξηγήσεις για τα πεπραγμένα σου. Ωστόσο υπάρχει και «η άλλη όψη του νομίσματος», να προχωρήσεις δηλαδή στην αποκάλυψη ενός παρασκηνίου που ενδιαφέρει πολλούς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός

Καλείσαι να «σηκώσεις τα μανίκια», αφού μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε σύντομο χρόνο. Από την άλλη πλευρά όμως θα πρέπει να μην «φορτσάρεις» σε τομείς που δεν γνωρίζεις καλά, αφού το πιθανότερο είναι να ταλαιπωρηθείς ή να πονέσεις. Παράλληλα, ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να παίξει θετικό ρόλο στην ανεύρεση πόρων ή κεφαλαίων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός

Με το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας μπορεί να «εξαργυρώσεις» τους κόπους σου, κατακτώντας μια θέση ή έναν στόχο που σου αξίζει και το μόνο που σου απομένει είναι να δικαιωθείς… εκ νέου ασκώντας αποτελεσματικά τα καθήκοντα σου. Αν μάλιστα οι δραστηριότητές σου απευθύνονται στο κοινό, τότε έχεις έναν λόγο παραπάνω να νιώσεις ικανοποιημένος/η από το αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης

Το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας σε ωθεί να δημοσιοποιήσεις ιδέες ή έργα που κρατούσες «στο συρτάρι», γνωρίζοντας ενδεχομένως μια αναπάντεχη ανταπόκριση! Σε αυτό μπορεί να συμβάλλει κι ένα άτομο που διαθέτει τις κατάλληλες «άκρες». Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν έχεις κάτι να κρύψεις, δύσκολα θα τα καταφέρεις να μείνεις στο απυρόβλητο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως

Ξεκινά μια περίοδος εντάσεων αλλά και διεκδικήσεων, με το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου να είναι άλλοτε νικηφόρο κι άλλοτε όχι. Σε πρώτη φάση ωστόσο, φαίνεται να είσαι στα πρόθυρα μιας κατάκτησης. Κατά τα άλλα, αν σε «καίει» το οικονομικό και ψάχνεις τρόπους για να βρεις τα αναγκαία κεφάλαια ή να αυξήσεις το εισόδημα σου, όλα μπορούν να εξελιχθούν καλά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος

Το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας σε καλεί να εντείνεις τις προσπάθειες σου για την διάδοση του έργου και των ιδεών σου κι ίσως έχεις να ωφεληθείς πολλά από κάθε σχετική προωθητική ενέργεια. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να επιδιώξεις μια συμφωνία ή συνεργασία, που θα σε βοηθήσει ουσιαστικά στην εκπλήρωση των φιλοδοξιών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες

Οι συνθήκες ευνοούν οτιδήποτε σχετίζεται με την επιμόρφωση σου και ίσως έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή να βελτιώσεις την τεχνική κατάρτιση σου. Επιπλέον, το τετράγωνο Ερμή-Δήμητρας σε βοηθά να πετύχεις μια συμφέρουσα επαγγελματική συμφωνία ή να ανταλλάξεις χρήσιμες πληροφορίες. Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στον Ζυγό ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES


Source: Gossip-tv.gr

Διαβάστε επίσης