Δευτέρα, 27 Ιουνίου

Καναδάς: Πρόστιμο 118 δολάρια σε οδηγό που τραγουδούσε το «Everybody Dance Now» στο ΙΧ του [βίντεο]

Ισως ο αστυνομικός να μην ήταν λάτρης των επιτυχιών των ’90s. Ισως πάλι ο Ταουφίκ Μοάλα να μην έπιασε καλά τον… ρυθμό ή να μην είχε τις φωνητικές ικανότητες που απαιτούνται. Οπως και να έχει, «έφαγε» πρόστιμο επειδή τραγουδούσε.

Ο Καναδός θα πληρώσει 118 δολάρια γιατί «ούρλιαζε σε δημόσιο χώρο». Το παράπτωμά του; Τραγουδούσε μέσα στο αυτοκίνητό του το «Gonna make you sweat» ή «Everybody dance now», όπως είναι περισσότερο γνωστό λόγω του ρεφρέν του.

Ο 38χρονος οδηγούσε κοντά στο σπίτι του, σε προάστιο του Μόντρεαλ, πρόσφατα, όταν τον σταμάτησε η αστυνομία. Του ζήτησαν ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης και τον ρώτησαν αν ούρλιαζε. «Τους είπα ότι απλά τραγουδούσα το ρεφρέν ”Everybody dance now” και όχι τόσο δυνατά που να ενοχλούσα κάποιον», διηγήθηκε ο Μοάλα στην Montreal Gazette.

Μετά την έρευνα στο αυτοκίνητό του, ο αστυνομικός του «έκοψε» το πρόστιμο κάτι που σόκαρε τον οδηγό. «Καταλαβαίνω ότι κάνουν τη δουλειά τους και ότι πρέπει να ελέγχουν αν όλα είναι εντάξει, αν είχα απαγάγει κάποιον ή αν κινδύνευε άτομο μέσα στο αυτοκίνητο. Αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα μου έδιναν πρόστιμο επειδή τραγουδούσα!», είπε ο 38χρονος.

Το τραγούδι που τον έβαλε σε μπελάδες


Source: Iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης